"Nurettin Hoca'dan Kocaeli'ye İlham Dolu Mesaj: 'Hizmet Anlayışımız 94 Ruhuyla Yöneteceğiz!'"

Darıca 07.03.2024 - 14:39, Güncelleme: 07.03.2024 - 15:48
 

"Nurettin Hoca'dan Kocaeli'ye İlham Dolu Mesaj: 'Hizmet Anlayışımız 94 Ruhuyla Yöneteceğiz!'"

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik tempoyu yükseltti. İşte detaylar.

MANAVLAR, NURETTİN HOCA’YA SAHİP ÇIKIYOR Nurettin Hoca gaza bastı! Üç hafta sonra sandık başına gideceğiz. Bu dönem iktidar partisinin rakibi ve alternatifi Nurettin Hoca olacak! Manav kimliğiyle bilinen Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’e Manavlar ve halk sahip çıkıyor. Gebze bölgesinin sevilen öğretmenlerinden Nurettin Hoca’ya ilgi giderek artıyor. Ya AK Parti, ya diğerleri diye iki kutba sıkışanlar için ben buradayım” diyor. NURETTİN ÇELİK’TEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik katıldığı bir TV programında Kocaeli Büyükşehir’in geçmiş 5 yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Nurettin Çelik, şunları söyledi: “Adaylık görevi bizlere verildiğinde sahaya indiğimizde mahalle mahalle sorunlarımızı öğrenmek için bir çalışma yaptırdım. SAYFA, SAYFA OKUDUM  Yapılan değerlendirmeleri sayfa sayfa okudum, Kocaeli’de yaşayan hemşerilerimizin ortak eğilimleri yapılan hizmetlerin eksikliği ve yetersizliği yönünde. 94 RUHUYLA GELİYORUZ Kentimizin sorunlarını biliyoruz ve bunu bilerek yola çıktık ve hizmet üretmenin en başında da bu yatar. Bizler inşallah tüm bu sorunları çözmek 94 ruhundaki hizmet anlayışı ile belediyemizi yönetmek istiyoruz.”
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik tempoyu yükseltti. İşte detaylar.

MANAVLAR, NURETTİN HOCA’YA SAHİP ÇIKIYOR
Nurettin Hoca gaza bastı! Üç hafta sonra sandık başına gideceğiz. Bu dönem iktidar partisinin rakibi ve alternatifi Nurettin Hoca olacak! Manav kimliğiyle bilinen Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’e Manavlar ve halk sahip çıkıyor. Gebze bölgesinin sevilen öğretmenlerinden Nurettin Hoca’ya ilgi giderek artıyor. Ya AK Parti, ya diğerleri diye iki kutba sıkışanlar için ben buradayım” diyor.
NURETTİN ÇELİK’TEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik katıldığı bir TV programında Kocaeli Büyükşehir’in geçmiş 5 yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Nurettin Çelik, şunları söyledi: “Adaylık görevi bizlere verildiğinde sahaya indiğimizde mahalle mahalle sorunlarımızı öğrenmek için bir çalışma yaptırdım.
SAYFA, SAYFA OKUDUM 
Yapılan değerlendirmeleri sayfa sayfa okudum, Kocaeli’de yaşayan hemşerilerimizin ortak eğilimleri yapılan hizmetlerin eksikliği ve yetersizliği yönünde.
94 RUHUYLA GELİYORUZ
Kentimizin sorunlarını biliyoruz ve bunu bilerek yola çıktık ve hizmet üretmenin en başında da bu yatar. Bizler inşallah tüm bu sorunları çözmek 94 ruhundaki hizmet anlayışı ile belediyemizi yönetmek istiyoruz.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.