19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği ortaklığında Emzirme ve Bebek Bakım Kabini hizmete açıldı

Kocaeli 08.03.2024 - 16:33, Güncelleme: 08.03.2024 - 16:33
 

İzmit Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği ortaklığında Emzirme ve Bebek Bakım Kabini hizmete açıldı

Annelerin sosyal hayata daha fazla empoze olabilmesi adına İzmit Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği ortaklığında BELSA Plaza önünde Emzirme ve Bebek Bakım Kabini hizmete açıldı

Kadın dostu İzmit Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği ortaklığında Emzirme ve Bebek Bakım Kabini hayata geçti. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, annelerin bebeklerini emzirmelerine imkan sağlayarak emzirmeyi teşvik etmek, emziren annelerin sosyal yaşamdan kopmamalarını sağlamak ve bebeklerin beden ve ruh sağlığına katkı sağlamak amacıyla Emzirme ve Bebek Bakım Kabinini kente kazandırdı.    HER ANNEYE ÖZEL ŞİFRE VERİLECEK 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününde hizmete açılan Emzirme ve Bebek Bakım Kabini, her anneye özel şekilde tanımlanan bir şifre ile çalışacak. Kullanıcı adı ve şifreyi İzmit Belediyesi aracılığıyla oluşturacak olan anneler gezintileri esnasında bebek emzirme veya bakımına ihtiyaç duyduklarında kendilerine özel şifreleri sayesinde güvenli şekilde bebeklerinin bakımlarını gerçekleştirebilecek.   “KENTİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN” Açılış programında konuşan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, “Özellikle kadınların sosyal hayatta aktif bir şekilde rol oynamasını amaçlıyoruz. Çarşıya gelen anneler, çocuklarının ihtiyaçlarını bu kabinde giderebilecekler. Kentimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.   “BU HİZMETİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şube Başkanı Ayşe Baladın, “Biz kadınların şiddete uğramamasını istiyoruz. Her türlü ayrımcılığa karşı bir dünyada yaşamak istiyoruz. Annelerimizin sosyal hayattan kopmaması için Emzirme ve Bebek Bakım Kabinini hizmete açtık. Biz Türk Kadınlar Birliği olarak bu hizmeti desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Annelerin sosyal hayata daha fazla empoze olabilmesi adına İzmit Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği ortaklığında BELSA Plaza önünde Emzirme ve Bebek Bakım Kabini hizmete açıldı
Kadın dostu İzmit Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği ortaklığında Emzirme ve Bebek Bakım Kabini hayata geçti. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, annelerin bebeklerini emzirmelerine imkan sağlayarak emzirmeyi teşvik etmek, emziren annelerin sosyal yaşamdan kopmamalarını sağlamak ve bebeklerin beden ve ruh sağlığına katkı sağlamak amacıyla Emzirme ve Bebek Bakım Kabinini kente kazandırdı. 
 
HER ANNEYE ÖZEL ŞİFRE VERİLECEK
8 Mart Emekçi Kadınlar Gününde hizmete açılan Emzirme ve Bebek Bakım Kabini, her anneye özel şekilde tanımlanan bir şifre ile çalışacak. Kullanıcı adı ve şifreyi İzmit Belediyesi aracılığıyla oluşturacak olan anneler gezintileri esnasında bebek emzirme veya bakımına ihtiyaç duyduklarında kendilerine özel şifreleri sayesinde güvenli şekilde bebeklerinin bakımlarını gerçekleştirebilecek.
 
“KENTİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”
Açılış programında konuşan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, “Özellikle kadınların sosyal hayatta aktif bir şekilde rol oynamasını amaçlıyoruz. Çarşıya gelen anneler, çocuklarının ihtiyaçlarını bu kabinde giderebilecekler. Kentimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
“BU HİZMETİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şube Başkanı Ayşe Baladın, “Biz kadınların şiddete uğramamasını istiyoruz. Her türlü ayrımcılığa karşı bir dünyada yaşamak istiyoruz. Annelerimizin sosyal hayattan kopmaması için Emzirme ve Bebek Bakım Kabinini hizmete açtık. Biz Türk Kadınlar Birliği olarak bu hizmeti desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.