19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YENİ NESİL İNŞAATIN ÖNCÜSÜ NEST ÖRS İNŞAAT

Gündem 08.03.2024 - 16:46, Güncelleme: 08.03.2024 - 16:54
 

YENİ NESİL İNŞAATIN ÖNCÜSÜ NEST ÖRS İNŞAAT

İnşaat sektöründe yeni nesil inşaatın öncüsü olmayı hedefleyen şirketlerinden biri olan Nest Örs İnşaat, başarılı hizmet anlayışını yenilikçi projelerle taçlandırmaya devam ediyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Av. İsmail Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Örs, Mehmet Sıddık Akkuş ve Abdullah Muhammed Örs, sektördeki deneyim ve uzmanlıklarıyla Nest Örs İnşaat'ın başarısını şekillendiriyor. Nest Örs İnşaat, tasarım, satış ve pazarlama, gayrimenkul ve varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstererek bulunduğu bölgelerde benzersiz projelere imza atıyor. Şirket, iş sağlığı ve güvenliğiyle çevreye duyarlılığı ön planda tutarak, gerçekleştirdiği tüm projelerde toplam kalite yaklaşımını benimseyerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Nest Örs İnşaat'ın vizyonu, doğayla uyumlu, kaliteli ve güvenli bir yaşam için tüm dünyada konut üretimi yapmak şeklinde şekilleniyor. Şirketin misyonu ise kalite, müşteri memnuniyeti ve güvenli firma olma prensipleriyle projelerini müşterilerin istekleri doğrultusunda, standartlara uygun üst düzey kalitede yönetmeyi ve müşteri beklentilerini karşılamayı ana prensip olarak benimsemektedir. Nest Örs İnşaat, projelerinin teslim sürecinde belirlenen yapım tarihinden ve teslim tarihinden ödün vermeden titizlikle çalışırken, proje ilerleme süreçlerini aylık periyotlarda müşterileriyle paylaşarak şeffaflığı ön planda tutmaktadır. Ayrıca tapu işlemlerindeki alım ve satım süreçlerinde müşterilerine detaylı yardım sağlayarak güven veren bir hizmet sunmaktadır. Şirketin sunduğu proje sonrası destek hizmetleri ise idari, mali ve hukuki hizmetlerin yanı sıra güvenlik, temizlik, teknik bakım ve onarım gibi alanlarda da kapsamlı bir destek sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışıyor. Nest Örs İnşaat, inşaat sektöründe kalite, güven ve yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. İletişim Bilgileri: Adres: Fenerbahçe Mahallesi, Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesi, Can Apartmanı No:17 Daire:21 Kat:8 Kadıköy/İSTANBUL Telefon: 0850 259 09 29 E-posta: info@nestorsinsaat.com
İnşaat sektöründe yeni nesil inşaatın öncüsü olmayı hedefleyen şirketlerinden biri olan Nest Örs İnşaat, başarılı hizmet anlayışını yenilikçi projelerle taçlandırmaya devam ediyor.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Av. İsmail Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Örs, Mehmet Sıddık Akkuş ve Abdullah Muhammed Örs, sektördeki deneyim ve uzmanlıklarıyla Nest Örs İnşaat'ın başarısını şekillendiriyor.

Nest Örs İnşaat, tasarım, satış ve pazarlama, gayrimenkul ve varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstererek bulunduğu bölgelerde benzersiz projelere imza atıyor. Şirket, iş sağlığı ve güvenliğiyle çevreye duyarlılığı ön planda tutarak, gerçekleştirdiği tüm projelerde toplam kalite yaklaşımını benimseyerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Nest Örs İnşaat'ın vizyonu, doğayla uyumlu, kaliteli ve güvenli bir yaşam için tüm dünyada konut üretimi yapmak şeklinde şekilleniyor. Şirketin misyonu ise kalite, müşteri memnuniyeti ve güvenli firma olma prensipleriyle projelerini müşterilerin istekleri doğrultusunda, standartlara uygun üst düzey kalitede yönetmeyi ve müşteri beklentilerini karşılamayı ana prensip olarak benimsemektedir.

Nest Örs İnşaat, projelerinin teslim sürecinde belirlenen yapım tarihinden ve teslim tarihinden ödün vermeden titizlikle çalışırken, proje ilerleme süreçlerini aylık periyotlarda müşterileriyle paylaşarak şeffaflığı ön planda tutmaktadır. Ayrıca tapu işlemlerindeki alım ve satım süreçlerinde müşterilerine detaylı yardım sağlayarak güven veren bir hizmet sunmaktadır.

Şirketin sunduğu proje sonrası destek hizmetleri ise idari, mali ve hukuki hizmetlerin yanı sıra güvenlik, temizlik, teknik bakım ve onarım gibi alanlarda da kapsamlı bir destek sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışıyor.

Nest Örs İnşaat, inşaat sektöründe kalite, güven ve yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

İletişim Bilgileri:

Adres: Fenerbahçe Mahallesi, Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesi, Can Apartmanı No:17 Daire:21 Kat:8 Kadıköy/İSTANBUL

Telefon: 0850 259 09 29

E-posta: info@nestorsinsaat.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.