19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Hürriyet Emekçi Kadınlar Gününe emekçilerle buluşarak başladı

Kocaeli 09.03.2024 - 12:21, Güncelleme: 09.03.2024 - 12:21
 

Başkan Hürriyet Emekçi Kadınlar Gününe emekçilerle buluşarak başladı

Başkan Hürriyet, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de sabahın erken saatlerinde işe gitmek için Yeşilova bölgesinde servis bekleyen işçilerle buluşarak ikramlarda bulundu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her daim emekçinin yanında olmayı sürdürüyor. Başkan Hürriyet, geleneksel hale gelen işçi ziyaretlerine bu sabah Yeşilova Mahallesinde mevkiinde devam etti. Hürriyet ve İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, vatandaşlara ikramlarda bulunurken mobil ikram aracından da sıcak çorba dağıtımı yapıldı.   VATANDAŞTAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR  Sabahın ilk saatlerinde işe gitmek için servis ve otobüs bekleyen emekçilerle buluşan Başkan Hürriyet, işçilere "kolay gelsin" dileklerini iletti. Başkan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ve İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç eşlik etti. Vatandaşlar geleneği devam ettirerek yanlarında olan Hürriyet’e ve ekibine teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi. 
Başkan Hürriyet, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de sabahın erken saatlerinde işe gitmek için Yeşilova bölgesinde servis bekleyen işçilerle buluşarak ikramlarda bulundu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her daim emekçinin yanında olmayı sürdürüyor. Başkan Hürriyet, geleneksel hale gelen işçi ziyaretlerine bu sabah Yeşilova Mahallesinde mevkiinde devam etti. Hürriyet ve İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, vatandaşlara ikramlarda bulunurken mobil ikram aracından da sıcak çorba dağıtımı yapıldı.
 
VATANDAŞTAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR 
Sabahın ilk saatlerinde işe gitmek için servis ve otobüs bekleyen emekçilerle buluşan Başkan Hürriyet, işçilere "kolay gelsin" dileklerini iletti. Başkan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ve İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç eşlik etti. Vatandaşlar geleneği devam ettirerek yanlarında olan Hürriyet’e ve ekibine teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.