KÜTÜPHANELER

Darıca'da Bir Umut Açılışı Büyük İlgi Gördü

Darıca 10.03.2024 - 15:54, Güncelleme: 10.03.2024 - 16:23
 

Darıca'da Bir Umut Açılışı Büyük İlgi Gördü

Darıca'nın güzide derneklerinden Bir Umut Engelliler Derneği, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 15:00-16:00 arasında Gebze Ticaret Odası Darıca Kompleks Binası'nda gerçekleştirdiği açılış etkinliğiyle bölgede büyük ilgi topladı.

Açılışa katılanlar arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın İbrahim Pehlivan, Kocaeli AK Parti TBMM Üyesi Sayın Mehmet Akif Yılmaz, CHP Milletvekili Sayın Nail Çiler, Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Biyik, Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Köksal Şakar, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Selma Gülenç ve birçok önemli isim yer aldı. Açılışa ayrıca Gebze Ticaret Odası'nı temsilen Sayın Yücel Yılmazel ve Mithat Aydın da katılım sağladı. Etkinliğe Darıca Kaymakamlık Vekili Sayın Birsen Sarıtoprak, siyasi partilerin belediye başkan adayları ve ilçe teşkilatları, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın İlhan Kadioğlu, Darıca Kurum Müdürleri, Darıca Muhtarları, Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşu Platformu Başkanı ve ekibi, Darıca Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve ekipleri de katıldı. Etkinlikte ayrıca şair ve yazar Kasım Alper Bey ile bir araya gelinirken, organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kaptan Medya Grubu Sahibi Sayın Murat Kaptan'a da teşekkür edildi. Derneğin açılışı, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve topluma daha aktif katılımlarını sağlamak amacıyla yapıldı. Etkinliğin sonunda konuşan Dernek Başkanı, tüm katılımcılara teşekkür ederek, derneğin bundan sonraki çalışmalarında da desteklerini beklediklerini ifade etti. Açılış etkinliği, katılımcıların samimi sohbetleri ve destek mesajları ile son buldu.                  
Darıca'nın güzide derneklerinden Bir Umut Engelliler Derneği, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 15:00-16:00 arasında Gebze Ticaret Odası Darıca Kompleks Binası'nda gerçekleştirdiği açılış etkinliğiyle bölgede büyük ilgi topladı.

Açılışa katılanlar arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın İbrahim Pehlivan, Kocaeli AK Parti TBMM Üyesi Sayın Mehmet Akif Yılmaz, CHP Milletvekili Sayın Nail Çiler, Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Biyik, Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Köksal Şakar, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Selma Gülenç ve birçok önemli isim yer aldı.

Açılışa ayrıca Gebze Ticaret Odası'nı temsilen Sayın Yücel Yılmazel ve Mithat Aydın da katılım sağladı.

Etkinliğe Darıca Kaymakamlık Vekili Sayın Birsen Sarıtoprak, siyasi partilerin belediye başkan adayları ve ilçe teşkilatları, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Sayın İlhan Kadioğlu, Darıca Kurum Müdürleri, Darıca Muhtarları, Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşu Platformu Başkanı ve ekibi, Darıca Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve ekipleri de katıldı.

Etkinlikte ayrıca şair ve yazar Kasım Alper Bey ile bir araya gelinirken, organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kaptan Medya Grubu Sahibi Sayın Murat Kaptan'a da teşekkür edildi.

Derneğin açılışı, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve topluma daha aktif katılımlarını sağlamak amacıyla yapıldı. Etkinliğin sonunda konuşan Dernek Başkanı, tüm katılımcılara teşekkür ederek, derneğin bundan sonraki çalışmalarında da desteklerini beklediklerini ifade etti.

Açılış etkinliği, katılımcıların samimi sohbetleri ve destek mesajları ile son buldu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.