19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gencay Yıldıztekin dur durak bilmiyor

Kocaeli 11.03.2024 - 20:29, Güncelleme: 11.03.2024 - 20:29
 

Gencay Yıldıztekin dur durak bilmiyor

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, dur durak bilmiyor. Şehrin tüm dinamikleri ile güçlü bir iletişim halinde olan Yıldıztekin, katıldığı programlarda kendisine gösterilen sevgi ile Kocaeli’nin umudu olduğunu gösterdi.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Tüm ilçelerde aktif bir saha çalışması yürüten Yıldıztekin, şehrin tüm sorunlarına hakimiyeti ile dikkat çekerken, katıldığı hemen her programda esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Samimiyeti, güler yüzü ve vizyoner kimliği ile Kocaeliler’in sevgisini toplayan Yıldıztekin, şehrin umudu oldu. YILDIZTEKİN’İN HIZINA YETİŞİLMİYOR Kocaelili vatandaşların yanında olmaya devam eden İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, düğün, dernek, cenaze ve esnaf ziyaretleri başta olmak üzere, parti programlarını da sektirmeyerek sahadaki enerjisi ile büyük beğeni topladı. Dün Darıca Erzurum Narmanlılar Derneği’nin istişare toplantısı ile güne başlayan Yıldıztekin, ardından sırasıyla Karamürsel proje tanıtım toplantısı, Dilovası proje tanıtım toplantısı ve Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Günü yoğun katılımın olduğu Darıca Erzurumlular Derneği’nde ile noktalayan Gencay Yıldıztekin, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür etti. YILDIZTEKİN, GENÇLERİ BAĞRINA BASTI Önceki gün İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın ‘Gençlik Buluşması’ programına katılarak, adalet ve liyakat vurgusu yapan Yıldıztekin, kendisine büyük ilgi gösteren gençlere mesaj göndererek, “Gençler, umutlarınızı yıkmayın. Bizim umudumuz var. Alparslan’lar var, Fatih’ler var, Mustafa Kemal Atatürk’ler var. En derin dehlizlerden birlikte çıkmaya hepimizin iradesi var. Korkmayın, kendinize güvenin” İfadelerini kullandı.  
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, dur durak bilmiyor. Şehrin tüm dinamikleri ile güçlü bir iletişim halinde olan Yıldıztekin, katıldığı programlarda kendisine gösterilen sevgi ile Kocaeli’nin umudu olduğunu gösterdi.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Tüm ilçelerde aktif bir saha çalışması yürüten Yıldıztekin, şehrin tüm sorunlarına hakimiyeti ile dikkat çekerken, katıldığı hemen her programda esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Samimiyeti, güler yüzü ve vizyoner kimliği ile Kocaeliler’in sevgisini toplayan Yıldıztekin, şehrin umudu oldu.

YILDIZTEKİN’İN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Kocaelili vatandaşların yanında olmaya devam eden İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, düğün, dernek, cenaze ve esnaf ziyaretleri başta olmak üzere, parti programlarını da sektirmeyerek sahadaki enerjisi ile büyük beğeni topladı. Dün Darıca Erzurum Narmanlılar Derneği’nin istişare toplantısı ile güne başlayan Yıldıztekin, ardından sırasıyla Karamürsel proje tanıtım toplantısı, Dilovası proje tanıtım toplantısı ve Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Günü yoğun katılımın olduğu Darıca Erzurumlular Derneği’nde ile noktalayan Gencay Yıldıztekin, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

YILDIZTEKİN, GENÇLERİ BAĞRINA BASTI

Önceki gün İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın ‘Gençlik Buluşması’ programına katılarak, adalet ve liyakat vurgusu yapan Yıldıztekin, kendisine büyük ilgi gösteren gençlere mesaj göndererek, “Gençler, umutlarınızı yıkmayın. Bizim umudumuz var. Alparslan’lar var, Fatih’ler var, Mustafa Kemal Atatürk’ler var. En derin dehlizlerden birlikte çıkmaya hepimizin iradesi var. Korkmayın, kendinize güvenin” İfadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.