Gebzespor’da Kapaklıspor mesaisi başlıyor

Spor 12.03.2024 - 14:07, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:07
 

Gebzespor’da Kapaklıspor mesaisi başlıyor

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, Pazar günü deplasmanda Kapaklıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün start verecek.

 Geçtiğimiz hafta sonunda Lüleburgazspor’u 11-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bu sezon sahasında 10’da 10 yapan ve bu periyotta kalesinde gol dahi görmeyen Mor Menekşeler, dikkat çekici bir istatistiğe imza attı. ANTRENMAN SAAT 16.00’DA Dünü izinli geçiren mor beyazlılar, Teknik Direktör Sertaç Gezer yönetiminde haftanın ilk antrenmanını bugün saat 16.00’da gerçekleştirecek. Gebzespor ile Kapaklıspor arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi ev sahibi Gebzespor 1-0’lık skorla kazanmıştı.  
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, Pazar günü deplasmanda Kapaklıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün start verecek.

 Geçtiğimiz hafta sonunda Lüleburgazspor’u 11-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bu sezon sahasında 10’da 10 yapan ve bu periyotta kalesinde gol dahi görmeyen Mor Menekşeler, dikkat çekici bir istatistiğe imza attı.

ANTRENMAN SAAT 16.00’DA

Dünü izinli geçiren mor beyazlılar, Teknik Direktör Sertaç Gezer yönetiminde haftanın ilk antrenmanını bugün saat 16.00’da gerçekleştirecek. Gebzespor ile Kapaklıspor arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi ev sahibi Gebzespor 1-0’lık skorla kazanmıştı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.