19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Hürriyet, Eren Camii cemaatine ’hayırlı cumalar’ diledi

Kocaeli 16.03.2024 - 11:19, Güncelleme: 16.03.2024 - 11:19
 

Başkan Hürriyet, Eren Camii cemaatine ’hayırlı cumalar’ diledi

Her hafta farklı bir camide cemaatle buluşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eren Camii cemaatine ’hayırlı cumalar’ diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her hafta Cuma namazı sonrası cemaatle bir araya gelme geleneğini sürdürüyor. Başkan Hürriyet, bu hafta da Körfez Mahallesindeki Eren Camii’ne giderek cemaati ile buluştu. Hürriyet; CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü İsmet Kanık, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç ile birlikte cemaate hayırlı cumalar diledi.   CEMAATE HEDİYELER VERİLDİ Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Hürriyet, cemaate takke, tesbih ve başörtüsü hediye etti. Cemaat de hediyelerinden dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.
Her hafta farklı bir camide cemaatle buluşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eren Camii cemaatine ’hayırlı cumalar’ diledi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her hafta Cuma namazı sonrası cemaatle bir araya gelme geleneğini sürdürüyor. Başkan Hürriyet, bu hafta da Körfez Mahallesindeki Eren Camii’ne giderek cemaati ile buluştu. Hürriyet; CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü İsmet Kanık, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç ile birlikte cemaate hayırlı cumalar diledi.
 
CEMAATE HEDİYELER VERİLDİ
Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Hürriyet, cemaate takke, tesbih ve başörtüsü hediye etti. Cemaat de hediyelerinden dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.