19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor 5.sıraya geriledi

Spor 18.03.2024 - 13:49, Güncelleme: 18.03.2024 - 13:49
 

Kocaelispor 5.sıraya geriledi

Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan ve uzun haftalardır üçüncü sırada yer alan Kocaelispor 6 haftadır maç kazanamıyor. Temsilcimiz bu hafta alınan skorlardan sonra 45 puanda kaldı ve 5.sıraya geriledi

GALİBİYETİ UNUTTUK Kocaelispor'da kan kaybı devam ederken, Trendyol 1. Lig'de zirveden uzaklaşmaya başladı.  Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan ve uzun haftalardır üçüncü sırada yer alan Kocaelispor 6 haftadır maç kazanamıyor. Temsilcimiz bu hafta alınan skorlardan sonra 45 puanda kaldı ve 5.sıraya geriledi. Yeşil-siyahlı ekip son 6 haftada galibiyet yüzü göremezken 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.   AVANTAJ KAYBOLDU Altay'ı 2-0 yenen Sakaryaspor 47 puana ulaştı ve bu sezon ilk kez üçüncülük koltuğuna oturdu. Manisa Futbol Kulübü'nü 4-3 mağlup eden Çorum Futbol Kulübü ise averajla 4.sıraya yerleşti. Bodrum FK - Boluspor maçı 1-1 sona erdi ve puanlar paylaşıldı. Bodrum Futbol Kulübü 44 puanla 6.sırada, Boluspor ise 43 puanla 7.sırada bulunuyor. İlk 2 sırayı alan ekipler direk Süper Lig'e çıkarken, üçüncü olan ekip Play-Off finali oynuyor. 4,5,6 ve 7.sırada tamamlayan takımlar ise Play-Off mücadelesi veriyor.  
Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan ve uzun haftalardır üçüncü sırada yer alan Kocaelispor 6 haftadır maç kazanamıyor. Temsilcimiz bu hafta alınan skorlardan sonra 45 puanda kaldı ve 5.sıraya geriledi

GALİBİYETİ UNUTTUK

Kocaelispor'da kan kaybı devam ederken, Trendyol 1. Lig'de zirveden uzaklaşmaya başladı.  Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan ve uzun haftalardır üçüncü sırada yer alan Kocaelispor 6 haftadır maç kazanamıyor. Temsilcimiz bu hafta alınan skorlardan sonra 45 puanda kaldı ve 5.sıraya geriledi. Yeşil-siyahlı ekip son 6 haftada galibiyet yüzü göremezken 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

 

AVANTAJ KAYBOLDU

Altay'ı 2-0 yenen Sakaryaspor 47 puana ulaştı ve bu sezon ilk kez üçüncülük koltuğuna oturdu. Manisa Futbol Kulübü'nü 4-3 mağlup eden Çorum Futbol Kulübü ise averajla 4.sıraya yerleşti. Bodrum FK - Boluspor maçı 1-1 sona erdi ve puanlar paylaşıldı. Bodrum Futbol Kulübü 44 puanla 6.sırada, Boluspor ise 43 puanla 7.sırada bulunuyor. İlk 2 sırayı alan ekipler direk Süper Lig'e çıkarken, üçüncü olan ekip Play-Off finali oynuyor. 4,5,6 ve 7.sırada tamamlayan takımlar ise Play-Off mücadelesi veriyor.

 

Kocaelispor 5.sıraya geriledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.