19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli 22.03.2024 - 11:49, Güncelleme: 22.03.2024 - 11:49
 

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli hava durumu bugün nasıl olacak? İşte tüm ayrıntılar…

Meteorolijiden alınan bilgilere göre bu haftayı yağışla kapatırken hafta sonundan itibaren yerini güneşli havalara bırakacak. Pazar günü 7 8 derecenin artmasıyla beraber sıcaklıklar 17 dereceyi bulacak. KOCAELİ’YE DE VURACAK.. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Yenilenen raporda, hafta sonu sıcaklıklar artacakken önümüzde hafta ise güzel havalar bizi bekliyor. İşte haftalık hava durumu…
Kocaeli hava durumu bugün nasıl olacak? İşte tüm ayrıntılar…

Meteorolijiden alınan bilgilere göre bu haftayı yağışla kapatırken hafta sonundan itibaren yerini güneşli havalara bırakacak. Pazar günü 7 8 derecenin artmasıyla beraber sıcaklıklar 17 dereceyi bulacak.

KOCAELİ’YE DE VURACAK..

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Yenilenen raporda, hafta sonu sıcaklıklar artacakken önümüzde hafta ise güzel havalar bizi bekliyor. İşte haftalık hava durumu…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.