Muhteşem dönüş

Spor 04.04.2024 - 16:27, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:27
 

Muhteşem dönüş

6 haftadır maç kazanamayan ve Göztepe karşısında son 10 dakika 2-0 yenik giren Kocaelispor, Daniel Candeias'in üç penaltı golüyle rakibini devirmeyi başardı. 3-2 maçı kazanan temsilcimiz bu kadar kısa bir sürede maçı çevirerek 58. yıllık tarihinde bir ilke imza attı

ZORU BAŞARDIK Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-2 yenerek 6 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Maçın ilk yarısında ceza sahası içerisinde girdiği 4 gol pozisyonda final paslarında başarısız olan temsilcimiz Amaral ve Emir yakaladığı pozisyonları gol yapamadı. İlk yarının son dakikasında kalesinde şok bir gol yiyen yeşil-siyahlı ekip soyunma odasına 1-0 yenik girdi. İkinci yarının 70. dakikasında konuk ekip 2-0 öne geçti. Moralini bozmayan Körfez ekibi pes etmedi ve oyunun son bölümlerinde taraftarının desteğiyle  baskısını artırdı.   HAYATA DÖNDÜK Son 10 dakikada rakibinin üzerine kabus gibi çöken Kocaelispor, 83 dakikada Daniel Candeias'ın penaltı golüyle farkı bire indirdi. 87. dakikada kazanılan penaltı atışını Portekizli oyuncu kaleciyi yine ters köşeye yatırdı ve durumu 2-2 yaptı. 90+7 dakikada Ramil'in vuruşu üst direkten dönerken, pozisyonun devamına temsilcimiz bir kez daha penaltı kazandı. Deneyimli oyuncu Candeias kendisinin ve takımın üçüncü golünü attı. Zoru başaran ve hayata dönen Kocaelispor  bu kadar kısa bir sürede maçı çevirerek 58 yıllık tarihinde bir ilke imza attı.  
6 haftadır maç kazanamayan ve Göztepe karşısında son 10 dakika 2-0 yenik giren Kocaelispor, Daniel Candeias'in üç penaltı golüyle rakibini devirmeyi başardı. 3-2 maçı kazanan temsilcimiz bu kadar kısa bir sürede maçı çevirerek 58. yıllık tarihinde bir ilke imza attı

ZORU BAŞARDIK

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-2 yenerek 6 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Maçın ilk yarısında ceza sahası içerisinde girdiği 4 gol pozisyonda final paslarında başarısız olan temsilcimiz Amaral ve Emir yakaladığı pozisyonları gol yapamadı. İlk yarının son dakikasında kalesinde şok bir gol yiyen yeşil-siyahlı ekip soyunma odasına 1-0 yenik girdi. İkinci yarının 70. dakikasında konuk ekip 2-0 öne geçti. Moralini bozmayan Körfez ekibi pes etmedi ve oyunun son bölümlerinde taraftarının desteğiyle  baskısını artırdı.

 

HAYATA DÖNDÜK

Son 10 dakikada rakibinin üzerine kabus gibi çöken Kocaelispor, 83 dakikada Daniel Candeias'ın penaltı golüyle farkı bire indirdi. 87. dakikada kazanılan penaltı atışını Portekizli oyuncu kaleciyi yine ters köşeye yatırdı ve durumu 2-2 yaptı. 90+7 dakikada Ramil'in vuruşu üst direkten dönerken, pozisyonun devamına temsilcimiz bir kez daha penaltı kazandı. Deneyimli oyuncu Candeias kendisinin ve takımın üçüncü golünü attı. Zoru başaran ve hayata dönen Kocaelispor  bu kadar kısa bir sürede maçı çevirerek 58 yıllık tarihinde bir ilke imza attı.

 

Muhteşem dönüş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.