19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çikolatada beklenen zamlar gelmeye başladı

Gündem 05.04.2024 - 15:15, Güncelleme: 05.04.2024 - 15:15
 

Çikolatada beklenen zamlar gelmeye başladı

Ramazan Bayramı sonrası beklenen çikolata zamları bazı markalara gelmeye başladı.

Kakao yağı ve çekirdeği fiyatlarındaki ‘anormal’ yükseliş sonrası Ramazan Bayramı bitiminde beklenen çikolata zamları bazı markalara gelmeye başladı.  Kakao fiyatlarında büyük artış: Kakao fiyatları, küresel arzdaki düşüşün etkisiyle uçuşa geçti. Kakao, yılbaşından bu yana yüzde 200 zamlanarak son 46 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.   KAKAOYA ÜÇ AYDA YÜZDE 200 ZAM   Kakao veriminin yüzde 50'den fazla düşmesiyle fiyatlar yükseldi. Aktarlarda 600 TL'yi bulan kakaonun kilogram fiyatı yılbaşından bu yana yüzde 200'ün üzerinde artarak son 46 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı. Kakao fiyatlarındaki artışın çikolata fiyatlarını da artırması bekleniyor.   İŞTE BAZI MARKALARIN ZAMLI FİYATLARI
Ramazan Bayramı sonrası beklenen çikolata zamları bazı markalara gelmeye başladı.

Kakao yağı ve çekirdeği fiyatlarındaki ‘anormal’ yükseliş sonrası Ramazan Bayramı bitiminde beklenen çikolata zamları bazı markalara gelmeye başladı.  Kakao fiyatlarında büyük artış: Kakao fiyatları, küresel arzdaki düşüşün etkisiyle uçuşa geçti. Kakao, yılbaşından bu yana yüzde 200 zamlanarak son 46 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

 

KAKAOYA ÜÇ AYDA YÜZDE 200 ZAM

 

Kakao veriminin yüzde 50'den fazla düşmesiyle fiyatlar yükseldi. Aktarlarda 600 TL'yi bulan kakaonun kilogram fiyatı yılbaşından bu yana yüzde 200'ün üzerinde artarak son 46 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı.

Kakao fiyatlarındaki artışın çikolata fiyatlarını da artırması bekleniyor.

 

İŞTE BAZI MARKALARIN ZAMLI FİYATLARI

Çikolatada beklenen zamlar gelmeye başladı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.