Kılıçtaroğlu’na ayakkabı atan Dilovalı çıktı

Dilovası 08.01.2015 - 22:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kılıçtaroğlu’na ayakkabı atan Dilovalı çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda, bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı. Saldırganın Yunus Emrah S. olduğu ve geçtiğimiz yıl CHP Milletvekilinin Dilovası’nda sahibi olduğu fabrikanın yangın sonrası mağdur edilmesi sonucu eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kılıçtaroğlu, emeklilerin sorunlarına ilişkin bir otelde düzenlenen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Konuşmasını bitirdiği sırada, “basın mensupları alınırken toplantı salonuna girdiği” belirtilen bir kişi Kılıçdaroğlu’na, “Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı” diyerek ayakkabılarını fırlattı.     Ayakkabıların isabet etmediği Kılıçdaroğlu, olaya ilişkin, “Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaş” değerlendirmesinde bulundu.Korumalar tarafından otelin alt katlarındaki bir odaya indirilen saldırganın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüleceği belirtildi.KILIÇDAROĞLKU: BEN DE BİLMİYORUMCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, otelden ayrılırken, olayın nedenini soran gazetecilere, “Ben de sizin gibi bilmiyorum” yanıtını verdi.DİLOVASI İLE BAĞLANTISI ÇIKTI   Olayın yaşamasından kısa süre sonra saldırganın kimliği belli oldu. 1986 Ağrı Eleşkirt doğumlu Yunus Emrah S. ilk ifadesinde “CHP Milletvekili Erdoğan Toprak’ın Dilovası’nda bulunan fabrikasında çalışan babamın yaşadığı mağduriyet nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdim. Babam Erdoğan Toprak’ın fabrikasında çalışıyordu, geçirdiği kaza sonucu özürlü kaldı. Yardım sözlerini de tutulmadı. Sigortasız da çalıştırıyor.” bilgisini verdi. Yangın geçtiğimiz yıl yaşanmış ve büyük korku yaşatmıştı. KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM Yunus Emrah S.’nin toplantı öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun basınla ilişkilerini yürüten isimlerden Veli Özdemir’e de “Sayın Genel Başkan’la görüşmem gerekiyor” isteğini ilettiği öğrenildi. Daha sonra ortadan kaybolan Yunus Emrah S.’in, toplantının basına açık bölümünde gazetecilerin arasına karışarak salona girdiği tespit edildi.  Yunus Emrah S., salona girmesinden kısa bir süre sonra da ayakkabısını Kılıçdaroğlu’na fırlattı. S.’in ayakkabısı Genel Başkan Yardımcılarından Selim Sayek Böke’ye isabet etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda, bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı. Saldırganın Yunus Emrah S. olduğu ve geçtiğimiz yıl CHP Milletvekilinin Dilovası’nda sahibi olduğu fabrikanın yangın sonrası mağdur edilmesi sonucu eylemi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kılıçtaroğlu, emeklilerin sorunlarına ilişkin bir otelde düzenlenen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konuşmasını bitirdiği sırada, “basın mensupları alınırken toplantı salonuna girdiği” belirtilen bir kişi Kılıçdaroğlu’na, “Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı” diyerek ayakkabılarını fırlattı.
 
 
Ayakkabıların isabet etmediği Kılıçdaroğlu, olaya ilişkin, “Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaş” değerlendirmesinde bulundu.Korumalar tarafından otelin alt katlarındaki bir odaya indirilen saldırganın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüleceği belirtildi.KILIÇDAROĞLKU: BEN DE BİLMİYORUMCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, otelden ayrılırken, olayın nedenini soran gazetecilere, “Ben de sizin gibi bilmiyorum” yanıtını verdi.DİLOVASI İLE BAĞLANTISI ÇIKTI

 

Olayın yaşamasından kısa süre sonra saldırganın kimliği belli oldu. 1986 Ağrı Eleşkirt doğumlu Yunus Emrah S. ilk ifadesinde “CHP Milletvekili Erdoğan Toprak’ın Dilovası’nda bulunan fabrikasında çalışan babamın yaşadığı mağduriyet nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdim. Babam Erdoğan Toprak’ın fabrikasında çalışıyordu, geçirdiği kaza sonucu özürlü kaldı. Yardım sözlerini de tutulmadı. Sigortasız da çalıştırıyor.” bilgisini verdi. Yangın geçtiğimiz yıl yaşanmış ve büyük korku yaşatmıştı.

dilovasindaki-fabrika-yangini-kontrol-altina-alindi-CHA-1466902-3-t

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM

Yunus Emrah S.’nin toplantı öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun basınla ilişkilerini yürüten isimlerden Veli Özdemir’e de “Sayın Genel Başkan’la görüşmem gerekiyor” isteğini ilettiği öğrenildi. Daha sonra ortadan kaybolan Yunus Emrah S.’in, toplantının basına açık bölümünde gazetecilerin arasına karışarak salona girdiği tespit edildi.  Yunus Emrah S., salona girmesinden kısa bir süre sonra da ayakkabısını Kılıçdaroğlu’na fırlattı. S.’in ayakkabısı Genel Başkan Yardımcılarından Selim Sayek Böke’ye isabet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.