Başkan Köşker’den teşkilata hizmet sunumu

Gebze 09.01.2015 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Köşker’den teşkilata hizmet sunumu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe teşkilatı yöneticileri, mahalle başkanları ve belediye meclis üyelerinin bir araya geldiği toplantıda; belediye çalışmaları ve projeleri hakkında sinevizyon eşliğinde bir hizmet sunumu yaptı

TANIŞMA VE KAYNAŞMA Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’na hizmet sunumu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda belediye meclis üyeleri, mahalle teşkilatı yöneticileri ve ilçe teşkilat yöneticilerine hayata geçirilecek yeni projeler ve çalışmalar hakkında sunum yaptı. TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM Tarçın Restaurant’ta verilen tanışma ve kaynaşma yemeğinin ardından sununun gerçekleştirildiği toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, ilçe teşkilat yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı. TEŞKİLAT GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ Toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker ve ekibini başarılı hizmetlerinden ötürü bir kez daha tebrik ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Gebze’mize hizmet edeceğiz. Yaklaşan genel seçimlere yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Partimizin ve teşkilatlarımızın büyüklüğüne yakışır şekilde Gebze’mizde de başarı çıtasını yükseğe taşımak için durup dinlenmeden çalışacağız” dedi. BÜYÜK BİR AİLEYİZ İlçe Başkanı Hasan Soba’nın ardından selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Büyük AK ailemizle, teşkilatlarımızla büyük bir aileyiz. Mahallelerdeki hizmetlerimizin takipçileri ve gözümüz, kulağımız olan siz değerli teşkilat mensuplarımızla ve ilçe yönetimimizle birlikte Gebze’mize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Sizlerin desteği ve katkılarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde Gebze’mizin dört bir yanını hizmetlerimizle ve projelerimizle donatacağız inşallah. SİNEVİZYON EŞLİĞİNDE Yaklaşan seçimlerde ilçe teşkilatı yönetimimizin ve tüm teşkilat mensuplarımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah” dedi. Konuşmaların ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, özel olarak hazırlanan sinevizyon eşliğinde Gebze’de hayata geçirilen ve yeni dönemde uygulanacak proje ve hizmetler hakkında teşkilat mensuplarına sunum yaptı.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe teşkilatı yöneticileri, mahalle başkanları ve belediye meclis üyelerinin bir araya geldiği toplantıda; belediye çalışmaları ve projeleri hakkında sinevizyon eşliğinde bir hizmet sunumu yaptı

TANIŞMA VE KAYNAŞMA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’na hizmet sunumu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıda belediye meclis üyeleri, mahalle teşkilatı yöneticileri ve ilçe teşkilat yöneticilerine hayata geçirilecek yeni projeler ve çalışmalar hakkında sunum yaptı.

TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM

Tarçın Restaurant’ta verilen tanışma ve kaynaşma yemeğinin ardından sununun gerçekleştirildiği toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, ilçe teşkilat yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

TEŞKİLAT GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ

Toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Gebze Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker ve ekibini başarılı hizmetlerinden ötürü bir kez daha tebrik ediyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Gebze’mize hizmet edeceğiz. Yaklaşan genel seçimlere yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Partimizin ve teşkilatlarımızın büyüklüğüne yakışır şekilde Gebze’mizde de başarı çıtasını yükseğe taşımak için durup dinlenmeden çalışacağız” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İlçe Başkanı Hasan Soba’nın ardından selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Büyük AK ailemizle, teşkilatlarımızla büyük bir aileyiz. Mahallelerdeki hizmetlerimizin takipçileri ve gözümüz, kulağımız olan siz değerli teşkilat mensuplarımızla ve ilçe yönetimimizle birlikte Gebze’mize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Sizlerin desteği ve katkılarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde Gebze’mizin dört bir yanını hizmetlerimizle ve projelerimizle donatacağız inşallah.

SİNEVİZYON EŞLİĞİNDE

Yaklaşan seçimlerde ilçe teşkilatı yönetimimizin ve tüm teşkilat mensuplarımızın Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah” dedi. Konuşmaların ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, özel olarak hazırlanan sinevizyon eşliğinde Gebze’de hayata geçirilen ve yeni dönemde uygulanacak proje ve hizmetler hakkında teşkilat mensuplarına sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.