Galatasaray'da ayrılık

14.01.2015 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Galatasaray'da ayrılık

Galatasaray kulübü KAP'a yaptığı açıklamayla Yiğit Gökoğlan ile yollarını ayırdığını kamuoyuna bildirdi.

Galatasaray kulübü KAP'a yaptığı açıklamaylaYiğit Gökoğlan ile yollarını ayırdığını kamuoyuna bildirdi. İşte Galatasaray kulübünden yapılana açıklama: Profesyonel futbolcularımızdan Yiğit İsmail Gökoğlan'ın sözleşmesi taraflarca karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Sözleşmenin süresinden önce sona erdirilmiş olması nedeniyle oyuncuya herhangi bir tazminat veya ücret ödemesi yapılmayacaktır.
Galatasaray kulübü KAP'a yaptığı açıklamayla Yiğit Gökoğlan ile yollarını ayırdığını kamuoyuna bildirdi.

 kulübü KAP'a yaptığı açıklamayla ile yollarını ayırdığını kamuoyuna bildirdi.

İşte  kulübünden yapılana açıklama:

Sözleşmesi feshedildi
Profesyonel futbolcularımızdan Yiğit İsmail Gökoğlan'ın sözleşmesi taraflarca karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Sözleşmenin süresinden önce sona erdirilmiş olması nedeniyle oyuncuya herhangi bir tazminat veya ücret ödemesi yapılmayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.