Taraftar Gerildi

Spor 17.01.2015 - 19:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Taraftar Gerildi

sahanın ortasında seslendirilen şarkının provokatif sözlere sahip olduğu ve şarkının atmosferi gerginleştirdiği ortaya çıktı.

Turkish Airlines Euroleague'de dün oynanan Kızılyıldız-Galatasaray Liv Hospital maçında büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Maçtan önce ve devre arasında bir Sırp şarkıcı sahanın ortasında enstrümanı eşliğinde bir şarkıyı seslendirirken, dikkatleri üzerine toplamıştı. OSMANLI DÖNEMİNDEN KALAN HALK TÜRKÜLERİ Sırp ozanın seslendirdiği şarkının sözlerinin Sırplar ile Türkler arasındaki ihtilaf hakkında provokatif ifadeler içerdiği belirlendi. Osmanlı egemenliği döneminden kalan halk türkülerini seslendirdiği belirtilen ozanın şarkılarının atmosferi gerginleştirdiği öne sürüldü.
sahanın ortasında seslendirilen şarkının provokatif sözlere sahip olduğu ve şarkının atmosferi gerginleştirdiği ortaya çıktı.

Turkish Airlines Euroleague'de dün oynanan Kızılyıldız-Galatasaray Liv Hospital maçında büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Maçtan önce ve devre arasında bir Sırp şarkıcı sahanın ortasında enstrümanı eşliğinde bir şarkıyı seslendirirken, dikkatleri üzerine toplamıştı.

OSMANLI DÖNEMİNDEN KALAN HALK TÜRKÜLERİ

Sırp ozanın seslendirdiği şarkının sözlerinin Sırplar ile Türkler arasındaki ihtilaf hakkında provokatif ifadeler içerdiği belirlendi. Osmanlı egemenliği döneminden kalan halk türkülerini seslendirdiği belirtilen ozanın şarkılarının atmosferi gerginleştirdiği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.