Şahin, Dilovası Belediyesi’nde göreve başladı

Dilovası 18.01.2015 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Şahin, Dilovası Belediyesi’nde göreve başladı

Şeref Şahin, Dilovası Belediyesi’nde Danışman olarak göreve başladı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın danışmanı olarak göreve başlayan Şahin, Halkla İlişkiler ve Park Bahçeler Birimlerinden sorumlu olacak.

AK Parti’nin Dilovası Belde Teşkilatı kurucularından, 2003-2009 yılları arasında Belde Başkan Yardımcılığı, Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, Halka İlişkiler ve ARGE Birim Başkanlıkları görevlerinde bulunan Şeref Şahin, 1981 yılından bu yana Dilovası’nda ikamet ediyor. Dilovası’nda oldukça geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan Şahin, son yerel seçimlerinde ailesi ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanında yer alarak destek sağlamıştı. HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADIK Yeni göreviyle ilgili olarak bir açıklama yapan Şahin, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olan sevgim ve hayranlığım nedeniyle partime her türlü desteği sunmaya çalıştım. Partimin birçok kademesinde de görev alarak Dilovası’na hizmet etmeye çalıştım. Şimdi ise Dilovası Belediyesi’nde Başkanımız Ali Toltar ile yine Dilovası’na hizmet etmek için kolları sıvadık. İnşallah bu 5 yıllık süreç içerisinde Dilovası istenilen hizmeti alacak ve halkımızın büyük bir özlemle beklediği yaşanılabilir bir kent olacaktır.” dedi. ODASI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ  Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Dilovası’nın sevilen isimlerinden Şahin’in göreve başladığını duyan dostları odasını adeta çiçek bahçesine çevirirken ziyaretçilerinin de ardı arkası kesilmiyor.
Şeref Şahin, Dilovası Belediyesi’nde Danışman olarak göreve başladı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın danışmanı olarak göreve başlayan Şahin, Halkla İlişkiler ve Park Bahçeler Birimlerinden sorumlu olacak.

AK Parti’nin Dilovası Belde Teşkilatı kurucularından, 2003-2009 yılları arasında Belde Başkan Yardımcılığı, Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, Halka İlişkiler ve ARGE Birim Başkanlıkları görevlerinde bulunan Şeref Şahin, 1981 yılından bu yana Dilovası’nda ikamet ediyor. Dilovası’nda oldukça geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan Şahin, son yerel seçimlerinde ailesi ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanında yer alarak destek sağlamıştı.

HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADIK

Yeni göreviyle ilgili olarak bir açıklama yapan Şahin, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olan sevgim ve hayranlığım nedeniyle partime her türlü desteği sunmaya çalıştım. Partimin birçok kademesinde de görev alarak Dilovası’na hizmet etmeye çalıştım. Şimdi ise Dilovası Belediyesi’nde Başkanımız Ali Toltar ile yine Dilovası’na hizmet etmek için kolları sıvadık. İnşallah bu 5 yıllık süreç içerisinde Dilovası istenilen hizmeti alacak ve halkımızın büyük bir özlemle beklediği yaşanılabilir bir kent olacaktır.” dedi.

ODASI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ 

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Dilovası’nın sevilen isimlerinden Şahin’in göreve başladığını duyan dostları odasını adeta çiçek bahçesine çevirirken ziyaretçilerinin de ardı arkası kesilmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.