DİN GÖREVLİLERİNDEN BAŞKAN TOLTAR’A ZİYARET

Dilovası 18.01.2015 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DİN GÖREVLİLERİNDEN BAŞKAN TOLTAR’A ZİYARET

Dilovası Din Görevlileri Derneği ve Diyanetsen Dilovası Görevlileri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dilovası Din Görevlileri Derneği kendilerini kabul eden Başkan Toltar’a teşekkür ederek,"Din Görevlileri Derneği yönetimi azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalara başlamıştır. Dernek olarak din görevlilerimizin gelişimi için çeşitli eğitim faaliyetleri yanı sıra gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için sosyal faaliyetler de sürdüreceğiz" diye konuştular. Başkan Toltar da Dilovası Din Görevlileri Derneği ve Diyanetsen Dilovası Görevlilerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, din görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Dilovası Din Görevlileri Derneği ve Diyanetsen Dilovası Görevlileri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dilovası Din Görevlileri Derneği kendilerini kabul eden Başkan Toltar’a teşekkür ederek,"Din Görevlileri Derneği yönetimi azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalara başlamıştır. Dernek olarak din görevlilerimizin gelişimi için çeşitli eğitim faaliyetleri yanı sıra gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için sosyal faaliyetler de sürdüreceğiz" diye konuştular.

Başkan Toltar da Dilovası Din Görevlileri Derneği ve Diyanetsen Dilovası Görevlilerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, din görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.