Şelale çöktü

Kocaeli 20.01.2015 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Şelale çöktü

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerine bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan şelale çöktü. Çöken şelale şans eseri yaralanmaya sebep olmadı.

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı şelalenin beton duvarları gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak üzerine atılan beton yerle bir olurken, çökme esnasında bölgede kimsenin olmaması ise yaralanmaya sebep olmadı. Gece saatlerinde yaşanan olay sonrasında sesleri duyan vatandaşlar deprem olduğunu sandı. Şelalenin ne zaman eski haline döndürüleceği konusunda bir açıklama yapılmadı.   KEYİF YAŞATACAKTIBilindiği üzere Erenler Şelalesi olarak anılan şelale 1000 metreküp su kapasiteli, 25 metre yüksekliğinde 50 metre uzunluğunda. Belediye şelalenin açılışında yaptığı duyuruda, “Türkiye’nin en büyük yapay şelalelerinden biri olma özelliği taşıyan şelalenin en dikkat çeken yanı ise eşsiz Körfez manzarası. Çevresinde kamelyalar, kafeterya, spor tesisi, aydınlatma ve bitkilendirme de yapılan şelale sesiyle dinlendirirken vatandaşlara şehrin manzarasını kuş bakışı izleme keyfi de yaşatacak” ifadeleri kullanılmıştı.  
İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerine bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan şelale çöktü. Çöken şelale şans eseri yaralanmaya sebep olmadı.

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı şelalenin beton duvarları gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak üzerine atılan beton yerle bir olurken, çökme esnasında bölgede kimsenin olmaması ise yaralanmaya sebep olmadı. Gece saatlerinde yaşanan olay sonrasında sesleri duyan vatandaşlar deprem olduğunu sandı. Şelalenin ne zaman eski haline döndürüleceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

 

KEYİF YAŞATACAKTI
Bilindiği üzere Erenler Şelalesi olarak anılan şelale 1000 metreküp su kapasiteli, 25 metre yüksekliğinde 50 metre uzunluğunda. Belediye şelalenin açılışında yaptığı duyuruda, “Türkiye’nin en büyük yapay şelalelerinden biri olma özelliği taşıyan şelalenin en dikkat çeken yanı ise eşsiz Körfez manzarası. Çevresinde kamelyalar, kafeterya, spor tesisi, aydınlatma ve bitkilendirme de yapılan şelale sesiyle dinlendirirken vatandaşlara şehrin manzarasını kuş bakışı izleme keyfi de yaşatacak” ifadeleri kullanılmıştı.

 

şelale

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.