‘Aslolan Darıca G.B’dir’

Spor 21.01.2015 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Aslolan Darıca G.B’dir’

Darıca Gençlerbirliği yöneticisi Recep Yılmaz, kongre süreci ve ikinci yarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde Halil Akbaşoğlu ile ilgili ortaya atılan iddiaları üzüntüyle takip ettiklerini belirten Yılmaz, görevlerinin başında olduklarını ve tek düşüncelerinin Pazar günü oynanacak olan Bursa Nilüferspor maçı olduğunu söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Kulübü’ne hizmet etmek için burada olduklarını kaydeden başarılı yönetici, Akbaşoğlu’nun söylediği ‘’Bu görevi yapacak biri varsa çıksın aday olsun. Biz koltuk sevdalısı değiliz ‘’ sözleri yineledi. Ligin ilk devresini lider bitiren takımlarıyla gurur duyduklarını belirten Recep Yılmaz, sezon sonunda ipi göğüsleyeceklerine yürekten inandığını sözlerine ekledi. Takımın liderlik koltuğunda oturduğu bugünlerde yönetimle ilgili iddiaların ortaya atılmasının düşündürücü olduğunu söyleyen Yılmaz, Darıca Gençlerbirliği’ni seven insanların ‘Ben başkan olacağım’ deyip kenara çekilmelerinin camiayı huzursuz etmekten başka bir şeye yaramayacağının altını çizen Yılmaz, kişiler değil aslolan tek gerçeğin sadece Darıca G.B olduğunu söyledi. ‘BURSA’DAN ZAFERLE DÖNMEK İSTİYORUZ’ Yönetim kurulu olarak doğru işler yapmaya çalıştıklarını, her şeyi ince eleyip sık dokuduklarını söyleyen Darıca G.B yönetici Recep Yılmaz, Darıcalıları ve Darıca G.B’ni seven herkesi sezon sonunda sevindireceklerini söyledi. Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Bursa Nilüferspor karşılaşmasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Recep Yılmaz, takımda çok iyi bir hava olduğunu ve futbolcularının sadece işlerine konsantre olduklarını kaydetti. Bursa Nilüferspor maçının en zor deplasmanlardan biri olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın tek düşüncesi 3 puan. Bu maça da kazanmak için çıkacağız ve futbolcularımız kendilerini yakışır bir mücadele örneği gösterecekler’’ dedi. HABER: ÇAĞLAR AKAR
Darıca Gençlerbirliği yöneticisi Recep Yılmaz, kongre süreci ve ikinci yarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde Halil Akbaşoğlu ile ilgili ortaya atılan iddiaları üzüntüyle takip ettiklerini belirten Yılmaz, görevlerinin başında olduklarını ve tek düşüncelerinin Pazar günü oynanacak olan Bursa Nilüferspor maçı olduğunu söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Kulübü’ne hizmet etmek için burada olduklarını kaydeden başarılı yönetici, Akbaşoğlu’nun söylediği ‘’Bu görevi yapacak biri varsa çıksın aday olsun. Biz koltuk sevdalısı değiliz ‘’ sözleri yineledi. Ligin ilk devresini lider bitiren takımlarıyla gurur duyduklarını belirten Recep Yılmaz, sezon sonunda ipi göğüsleyeceklerine yürekten inandığını sözlerine ekledi. Takımın liderlik koltuğunda oturduğu bugünlerde yönetimle ilgili iddiaların ortaya atılmasının düşündürücü olduğunu söyleyen Yılmaz, Darıca Gençlerbirliği’ni seven insanların ‘Ben başkan olacağım’ deyip kenara çekilmelerinin camiayı huzursuz etmekten başka bir şeye yaramayacağının altını çizen Yılmaz, kişiler değil aslolan tek gerçeğin sadece Darıca G.B olduğunu söyledi.

‘BURSA’DAN ZAFERLE DÖNMEK İSTİYORUZ’

Yönetim kurulu olarak doğru işler yapmaya çalıştıklarını, her şeyi ince eleyip sık dokuduklarını söyleyen Darıca G.B yönetici Recep Yılmaz, Darıcalıları ve Darıca G.B’ni seven herkesi sezon sonunda sevindireceklerini söyledi. Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Bursa Nilüferspor karşılaşmasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Recep Yılmaz, takımda çok iyi bir hava olduğunu ve futbolcularının sadece işlerine konsantre olduklarını kaydetti. Bursa Nilüferspor maçının en zor deplasmanlardan biri olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın tek düşüncesi 3 puan. Bu maça da kazanmak için çıkacağız ve futbolcularımız kendilerini yakışır bir mücadele örneği gösterecekler’’ dedi.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.