Antrenmanda kemik sesleri

Spor 23.01.2015 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Antrenmanda kemik sesleri

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Bursa Nilüferspor’la karşılaşacak olan Darıca G.B, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenman sürdürdü.

Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde saat 13:30’da başlayan antrenman, ısınma harektlerinin ardından çift kale maçla son buldu. Çift kale maçın bir hayli sert geçmesi dikkat çekerken, bu durum oyunun sık sık durmasına neden oldu. Önce Gökhan’ın acılar içinde yerde kıvranıp oyundan alındı, ardından Uğur ve Yunus Emre’nin kemik sesleri antrenmanda duyuldu. Futbolcularına daha sakin olmaları gerektiğini konusunda uyarılarda bulunan Vurur, Gökhan’ın sakatlığının ciddi olmaması için duacı olduklarını söyledi. Antrenmanların ciddiye alınmasının önemli olduğunu söyleyen Özgür Vurur, kıran kırana mücadelenin Bursa Nilüferspor maçında da olacağını sözlerine ekledi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Bursa Nilüferspor’la karşılaşacak olan Darıca G.B, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenman sürdürdü.

Teknik Direktör Özgür Vurur yönetiminde saat 13:30’da başlayan antrenman, ısınma harektlerinin ardından çift kale maçla son buldu. Çift kale maçın bir hayli sert geçmesi dikkat çekerken, bu durum oyunun sık sık durmasına neden oldu. Önce Gökhan’ın acılar içinde yerde kıvranıp oyundan alındı, ardından Uğur ve Yunus Emre’nin kemik sesleri antrenmanda duyuldu. Futbolcularına daha sakin olmaları gerektiğini konusunda uyarılarda bulunan Vurur, Gökhan’ın sakatlığının ciddi olmaması için duacı olduklarını söyledi. Antrenmanların ciddiye alınmasının önemli olduğunu söyleyen Özgür Vurur, kıran kırana mücadelenin Bursa Nilüferspor maçında da olacağını sözlerine ekledi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.