AYGÜN: ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN SAVUNULACAK TARAFI YOK

Kocaeli 24.01.2015 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

AYGÜN: ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN SAVUNULACAK TARAFI YOK

Antikkapı Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yapan AK Parti Milletvekil Zeki Aygün, SEDAŞ'a yapılan eleştirileri haklı bulduğunu söyleyerek, "Nasıl kötü bir hava geldiğinde Büyükşehir ve İSU tedbirlerini alıyorsa SEDAŞ'ın da alması gerekirdi. Ama bunu yapmadığını gördük. Savunulacak hiçbir tarafı yok" dedi.

AK Parti Kocaeli Millevekili Zeki Aygün, Antikkapı Restaurant'ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek proje ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde artan elektrik kesintileri konusunda SEDAŞ'a yapılan eleştirileri de haklı bulduğunu söyleyen Aygün, "Nasıl kötü bir hava geldiğinde Büyükşehir ve İSU tedbirlerini alıyorsa SEDAŞ'ın da alması gerekirdi. Ama bunu yapmadığını gördük. Savunulacak hiçbir tarafı yok" dedi.   TENKİT EDENLER UÇAĞA BİNMEDİ Toplantıda 12 Kavşak Projesi'ne dair önceden paylaşılan bilgileri yineleyen Aygün, Cengiz Topel Havalimanı hakkında ise her türlü hava koşullarında iniş sağlanması ve bölgedeki tepenin tıraşlanması için girişimlerin olduğunu da söyledi. Aygün, 2015 yılı içerisinde uçuşların başlayacağını da belirtti. Yapılması gereken bütün adımların atıldığını da söyleyen Aygün, "Bu konuda bizi tenkit edenler uçağa binmediler. Buradaki tek dezavantaj havalimanının İstanbul'a yakın olması oldu. Buraya inmesi gereken uçak bazı cihazların eksikliği sebebiyle hava şartlarından dolayı İstanbul'a indi. Ama bu eksiklikler gideriliyor" dedi.   SAVUNULACAK TARAFI YOK Son dönemde artan elektrik kesintileriyle vatandaşların mağdur olduğunu, bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığı sorusuna yanıt veren Aygün, "Ben özelleştirme sonrasında SEDAŞ'ı hep takip ediyorum. Elektrik tüketimi arttı ama altyapı iyileştirilmedi. Nasıl kötü bir hava geldiğinde Büyükşehir ve İSU tedbirlerini alıyorsa SEDAŞ'ın da alması gerekirdi. Ama bunu yapmadığını gördük. Savunulacak hiçbir tarafı yok. En çok Gölcük ve Kartepe'de elektrik kesintileri olmuş, bunların raporlarını alıp altyapı olarak ne gerekiyorsa bunların yatırımlarını yapacağız" dedi.   'ARTI BİR EKLEMEK İSTİYORUZ' AK Parti İl başkanlığı adaylıkları konusundaki sorulara da yanıt veren Aygün, "İl başkanlığı çalışmalarını genel merkez yönetiyor. 6 aday arkadaşımız da bu işi yapacak kapasitedir. Biz bugün çalışmaları yapıyorsak tüm arkadaşlarımız yapıyor sayıyoruz. Yaptığımız işleri şahsi yapmayız. Ben AK Parti 'ye girerken ne il başkanı ne de milletvekili olmak için girdim. Uzak durduğum siyaset mekanizmasında işi yapan da siyasetçi bozan da siyasetçidir. Ülkemi ve insanımı sevdiğim, insanlara siyaset üzerinden hizmet yapmak için bu yola girdim. Bize atılan çelmeler ne kadar bol olursa olsun parti olarak bir hata yapmadıktan sonra mevcut durumumuzun üstüne artı bir daha koymak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Antikkapı Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yapan AK Parti Milletvekil Zeki Aygün, SEDAŞ'a yapılan eleştirileri haklı bulduğunu söyleyerek, "Nasıl kötü bir hava geldiğinde Büyükşehir ve İSU tedbirlerini alıyorsa SEDAŞ'ın da alması gerekirdi. Ama bunu yapmadığını gördük. Savunulacak hiçbir tarafı yok" dedi.

AK Parti Kocaeli Millevekili Zeki Aygün, Antikkapı Restaurant'ta basın mensuplarıyla bir araya gelerek proje ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde artan elektrik kesintileri konusunda SEDAŞ'a yapılan eleştirileri de haklı bulduğunu söyleyen Aygün, "Nasıl kötü bir hava geldiğinde Büyükşehir ve İSU tedbirlerini alıyorsa SEDAŞ'ın da alması gerekirdi. Ama bunu yapmadığını gördük. Savunulacak hiçbir tarafı yok" dedi.

 

TENKİT EDENLER UÇAĞA BİNMEDİ

Toplantıda 12 Kavşak Projesi'ne dair önceden paylaşılan bilgileri yineleyen Aygün, Cengiz Topel Havalimanı hakkında ise her türlü hava koşullarında iniş sağlanması ve bölgedeki tepenin tıraşlanması için girişimlerin olduğunu da söyledi. Aygün, 2015 yılı içerisinde uçuşların başlayacağını da belirtti. Yapılması gereken bütün adımların atıldığını da söyleyen Aygün, "Bu konuda bizi tenkit edenler uçağa binmediler. Buradaki tek dezavantaj havalimanının İstanbul'a yakın olması oldu. Buraya inmesi gereken uçak bazı cihazların eksikliği sebebiyle hava şartlarından dolayı İstanbul'a indi. Ama bu eksiklikler gideriliyor" dedi.

 

SAVUNULACAK TARAFI YOK

Son dönemde artan elektrik kesintileriyle vatandaşların mağdur olduğunu, bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığı sorusuna yanıt veren Aygün, "Ben özelleştirme sonrasında SEDAŞ'ı hep takip ediyorum. Elektrik tüketimi arttı ama altyapı iyileştirilmedi. Nasıl kötü bir hava geldiğinde Büyükşehir ve İSU tedbirlerini alıyorsa SEDAŞ'ın da alması gerekirdi. Ama bunu yapmadığını gördük. Savunulacak hiçbir tarafı yok. En çok Gölcük ve Kartepe'de elektrik kesintileri olmuş, bunların raporlarını alıp altyapı olarak ne gerekiyorsa bunların yatırımlarını yapacağız" dedi.

 

'ARTI BİR EKLEMEK İSTİYORUZ'

AK Parti İl başkanlığı adaylıkları konusundaki sorulara da yanıt veren Aygün, "İl başkanlığı çalışmalarını genel merkez yönetiyor. 6 aday arkadaşımız da bu işi yapacak kapasitedir. Biz bugün çalışmaları yapıyorsak tüm arkadaşlarımız yapıyor sayıyoruz. Yaptığımız işleri şahsi yapmayız. Ben AK Parti 'ye girerken ne il başkanı ne de milletvekili olmak için girdim. Uzak durduğum siyaset mekanizmasında işi yapan da siyasetçi bozan da siyasetçidir. Ülkemi ve insanımı sevdiğim, insanlara siyaset üzerinden hizmet yapmak için bu yola girdim. Bize atılan çelmeler ne kadar bol olursa olsun parti olarak bir hata yapmadıktan sonra mevcut durumumuzun üstüne artı bir daha koymak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.