Darıca bitti demeden bitmez!

Spor 27.01.2015 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca bitti demeden bitmez!

3.lig lideri Darıca G.B, önceki gün B.Nilüferspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle devirerek, bir kez daha son nefeste kazanmayı başardı. Bu sezon ligde oynadığı 5 maçta son dakikalarda attığı gollerle 11 puan toplayan Darıca G.B, kazanma arzusunu son dakikaya kadar taşımasıyla şampiyonluğa olan inancını net bir şekilde ortaya koydu.

Ligin ilk devresini lider kapatan Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıya da Bursa Nilüferspor galibiyetiyle başladı. Kritik bir virajı kayıpsız atlatan sarı yeşilliler, bir kez daha son dakikada golü bularak rakiplerine adeta ‘’Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez’’ mesajını verdi. Ömer Demircan’ın Bursa Nilüferspor filelerine 90+4’te attığı golle Bursa’da şampiyon gibi sevinen Darıca G.B, önemli bir galibiyete imza attı. Dikkat çekici istatistik ise Darıca G.B’nin son dakikalarda bulduğu gollerin tesadüf olmaması. Sarı yeşilli temsilcimiz, ligde daha önce oynadığı 5 karşılaşmada da son dakika golleri bularak çok değerli puanları hanesine yazdırdı. UNUTULMAZ MAÇLAR OYNANDI Lider Darıca G.B, ligin 9’ncu haftasında sahasında konuk ettiği Tire 1922’yi Gökhan Öztürk’ün son dakika golüyle 1-0 devirmişti. Ardından ligin 12’nci haftasında Batman deplasmanında Erhan Çelenk’in son dakika golüyle 1 puan alan sarı yeşilliler kritik bir puanı hanesine yazdırmıştı. 14’ncü haftada oynanan G.Osmanpaşa-Darıca G.B maçının son dakikasında sahneye çıkan isim ise Tire maçının kahramanı Gökhan Öztür oldu. Genç oyuncu oyuna sonradan dahil olarak yine son dakika golüyle takımını galibiyete taşımıştı. Ligin ilk yarısının son haftasında Ankara’da Adliyespor karşısında 1 puanı Ahmet’in son dakika golüyle kurtaran Darıca G.B, son olarak da ligin ikinci yarısının ilk maçında Burs Nilüferspor’u yeni transfer Ömer Demircan’ın uzatma dakikalarında attığı golle liderliğini perçinledi.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
3.lig lideri Darıca G.B, önceki gün B.Nilüferspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle devirerek, bir kez daha son nefeste kazanmayı başardı. Bu sezon ligde oynadığı 5 maçta son dakikalarda attığı gollerle 11 puan toplayan Darıca G.B, kazanma arzusunu son dakikaya kadar taşımasıyla şampiyonluğa olan inancını net bir şekilde ortaya koydu.

Ligin ilk devresini lider kapatan Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarıya da Bursa Nilüferspor galibiyetiyle başladı. Kritik bir virajı kayıpsız atlatan sarı yeşilliler, bir kez daha son dakikada golü bularak rakiplerine adeta ‘’Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez’’ mesajını verdi. Ömer Demircan’ın Bursa Nilüferspor filelerine 90+4’te attığı golle Bursa’da şampiyon gibi sevinen Darıca G.B, önemli bir galibiyete imza attı. Dikkat çekici istatistik ise Darıca G.B’nin son dakikalarda bulduğu gollerin tesadüf olmaması. Sarı yeşilli temsilcimiz, ligde daha önce oynadığı 5 karşılaşmada da son dakika golleri bularak çok değerli puanları hanesine yazdırdı.

UNUTULMAZ MAÇLAR OYNANDI

Lider Darıca G.B, ligin 9’ncu haftasında sahasında konuk ettiği Tire 1922’yi Gökhan Öztürk’ün son dakika golüyle 1-0 devirmişti. Ardından ligin 12’nci haftasında Batman deplasmanında Erhan Çelenk’in son dakika golüyle 1 puan alan sarı yeşilliler kritik bir puanı hanesine yazdırmıştı. 14’ncü haftada oynanan G.Osmanpaşa-Darıca G.B maçının son dakikasında sahneye çıkan isim ise Tire maçının kahramanı Gökhan Öztür oldu. Genç oyuncu oyuna sonradan dahil olarak yine son dakika golüyle takımını galibiyete taşımıştı. Ligin ilk yarısının son haftasında Ankara’da Adliyespor karşısında 1 puanı Ahmet’in son dakika golüyle kurtaran Darıca G.B, son olarak da ligin ikinci yarısının ilk maçında Burs Nilüferspor’u yeni transfer Ömer Demircan’ın uzatma dakikalarında attığı golle liderliğini perçinledi.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.