KÜTÜPHANELER

Gebze kadın kollarına Tatoğlu atandı

Gebze 27.01.2015 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebze kadın kollarına Tatoğlu atandı

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Vasfiye Aydın yeninden aday gösterilmezken yerine Buket Tatoğlu’nun ataması yapıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, parti binasında düzenlediği basın açıklaması ile kongre süresinin dolduğu gerekçesiyle Gebze İlçe Kadın Kolları’na atama yapıldığı belirtildi. Basın toplantısında İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve parti teşkilatı hazır bulundu. İlçe Başkanı Hasan Soba “Yeni seçilecek arkadaşımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.   KONGRE YAPILMAYACAK İl Başkanı Mahmut Civelek ise “Gebze İlçesinde kadın kollarımızda kongre yapılacaktır. Kadın kollarında 11 ilçe kongresi yapıldı. Gebze’ye geldiğimiz zaman süre doldu. Pazartesi gününe yetişmediği için özel izinle yaptık. Atama yapılmak durumunda kalmıştır. Kongre yapılmayacaktır” dedi.   İSTİFA ETTİLER Gebze her zaman partimize büyük destek vermiştir diyen Civelek “Burada kişiler değil parti önemlidir. Kimse başarısız değildir. Herkes kendi döneminde başarılı çalışma yapmıştır. Genel merkez tarafından yapılan tercih sonrasında değişim olmuştur. Bundan önce görev alan herkese teşekkür ediyorum. Görevlerin arkadaşlarımız istifa etmişlerdir” açıklamasında bulundu.   BAŞKA PARTİ YAPAMAZ İl Başkanı Civelek “Yeni yönetim çalışmalarına başlanıldı. Kadın kolları başkanlığı zordur. Kadınların siyaset yapmaları oldukça zordur. Kadınlarımızın siyaset yapmaları oldukça zordur. Kadınlarımızın çalışmasıyla Kocaeli ve Türkiye’de oylarımızı yükseltiyoruz. Başka bir partide bu durum yoktur. Kadın ve gençlik kolları kongrelerinde ki katılım bizleri sevindirmektedir” şeklinde konuştu.   HEYECANINI BİLİYORUM AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu “Bundan sonra 2015 seçimlerine hazırlanıyoruz. Daha önce görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. İl Başkanı Civelek “Gebze kongresinde Buket hanım sunuculuk yapmaktaydı. Kendisinin aç olduğunu duydum. Erdoğan sevgisi ve heyecanı ile bayılmıştır. Bu da güzel bir anıdır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Vasfiye Aydın yeninden aday gösterilmezken yerine Buket Tatoğlu’nun ataması yapıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, parti binasında düzenlediği basın açıklaması ile kongre süresinin dolduğu gerekçesiyle Gebze İlçe Kadın Kolları’na atama yapıldığı belirtildi. Basın toplantısında İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve parti teşkilatı hazır bulundu. İlçe Başkanı Hasan Soba “Yeni seçilecek arkadaşımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

KONGRE YAPILMAYACAK

İl Başkanı Mahmut Civelek ise “Gebze İlçesinde kadın kollarımızda kongre yapılacaktır. Kadın kollarında 11 ilçe kongresi yapıldı. Gebze’ye geldiğimiz zaman süre doldu. Pazartesi gününe yetişmediği için özel izinle yaptık. Atama yapılmak durumunda kalmıştır. Kongre yapılmayacaktır” dedi.

 

İSTİFA ETTİLER

Gebze her zaman partimize büyük destek vermiştir diyen Civelek “Burada kişiler değil parti önemlidir. Kimse başarısız değildir. Herkes kendi döneminde başarılı çalışma yapmıştır. Genel merkez tarafından yapılan tercih sonrasında değişim olmuştur. Bundan önce görev alan herkese teşekkür ediyorum. Görevlerin arkadaşlarımız istifa etmişlerdir” açıklamasında bulundu.

 

BAŞKA PARTİ YAPAMAZ

İl Başkanı Civelek “Yeni yönetim çalışmalarına başlanıldı. Kadın kolları başkanlığı zordur. Kadınların siyaset yapmaları oldukça zordur. Kadınlarımızın siyaset yapmaları oldukça zordur. Kadınlarımızın çalışmasıyla Kocaeli ve Türkiye’de oylarımızı yükseltiyoruz. Başka bir partide bu durum yoktur. Kadın ve gençlik kolları kongrelerinde ki katılım bizleri sevindirmektedir” şeklinde konuştu.

 

HEYECANINI BİLİYORUM

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu “Bundan sonra 2015 seçimlerine hazırlanıyoruz. Daha önce görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. İl Başkanı Civelek “Gebze kongresinde Buket hanım sunuculuk yapmaktaydı. Kendisinin aç olduğunu duydum. Erdoğan sevgisi ve heyecanı ile bayılmıştır. Bu da güzel bir anıdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.