Meteorologlar özür diledi: Hayatı felç ettik

27.01.2015 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Meteorologlar özür diledi: Hayatı felç ettik

Meteoroloji uzmanlarından açıklama geldi.

ABD Ulusal Hava Dairesi'nden Gary Szatkowski, kötü hava koşullarını abartarak, günlük hayatı felç ettiklerini kabul etti ve halktan özür diledi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Ulusal Hava Dairesi Meteoroloji uzmanı Gary Szatkowski, "Havayla ilgili kritik kararları verenler ve bu kararı uygulayan kamu görevlileri adına çok özür diliyoruz" dedi.  ABD'nin New York ve Philadelphia bölgesinde yaşayanlar, özellikle televizyon istasyonlarının hava koşullarıyla ilgili abartılı haberler yaparak hayatı felç ettiğini belirtiyor. Bölgede yaşayanlar sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda, televizyonların felaket telallığını bırakmasını talep etti.  
Meteoroloji uzmanlarından açıklama geldi.

ABD Ulusal Hava Dairesi'nden Gary Szatkowski, kötü hava koşullarını abartarak, günlük hayatı felç ettiklerini kabul etti ve halktan özür diledi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan Ulusal Hava Dairesi Meteoroloji uzmanı Gary Szatkowski, "Havayla ilgili kritik kararları verenler ve bu kararı uygulayan kamu görevlileri adına çok özür diliyoruz" dedi.

 ABD'nin New York ve Philadelphia bölgesinde yaşayanlar, özellikle televizyon istasyonlarının hava koşullarıyla ilgili abartılı haberler yaparak hayatı felç ettiğini belirtiyor. Bölgede yaşayanlar sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda, televizyonların felaket telallığını bırakmasını talep etti.
 
Meteorologlar özür diledi: Hayatı felç ettik
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.