THY Uçağına Kuş Çarptı

Kocaeli 28.01.2015 - 07:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

THY Uçağına Kuş Çarptı

İstanbul-Kişinev seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Olayın ardından uçak piste geri döndü.

İstanbul - Kişinev seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Uçak, Atatürk Havalimanı'na geri döndü. UÇAĞA KUŞ ÇARPTITHY'nin TC-JPB kuyruk tescilli Airbus A-320 tipi yolcu uçağı, Kişinev seferini yapmak üzere saat 19.20'de Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçağa havalandıktan kısa bir süre sonra kuş çarptı. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek, geri döneceğini söyledi. Kule'den iniş izni alan pilot, uçağı kısa süre sonra Atatürk Havalimanı'na güvenli bir şekilde indirdi. UÇAK BAKIMA ALINDI Kuş çarpan uçak bakım için hangara çekilirken, yolcular THY'ye ait başka bir uçakla saat 22.00'de Kişinev'e gönderildi.
İstanbul-Kişinev seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Olayın ardından uçak piste geri döndü.

İstanbul - Kişinev seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Uçak, Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

UÇAĞA KUŞ ÇARPTI

THY'nin TC-JPB kuyruk tescilli Airbus A-320 tipi yolcu uçağı, Kişinev seferini yapmak üzere saat 19.20'de Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçağa havalandıktan kısa bir süre sonra kuş çarptı. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek, geri döneceğini söyledi. Kule'den iniş izni alan pilot, uçağı kısa süre sonra Atatürk Havalimanı'na güvenli bir şekilde indirdi.

UÇAK BAKIMA ALINDI

Kuş çarpan uçak bakım için hangara çekilirken, yolcular THY'ye ait başka bir uçakla saat 22.00'de Kişinev'e gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.