KÜTÜPHANELER

Ligin Sultanı kimmiş gösterin!

Spor 30.01.2015 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ligin Sultanı kimmiş gösterin!

Gebzespor ligin kırılma maçlarından bir tanesi olan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasına kilitlendi. Bu kritik 90 dakika öncesi dün çift kale maç yapan Mor Menekşeler adeta galibiyet yemini etti.

Elmasbahçelerspor mağlubiyetinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan Gebzespor, Sultanbeyli Belediyespor maçını bekliyor. Geçen hafta sergilenen kötü futbolu unutturmak adına sadece galibiyeti düşünen mor beyazlı futbolcular, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Olası bir galibiyet halinde 3 puandan çok daha fazlasını kazanacak olan Mor Menekşeler, yeni bir hava yakalayarak umutları yeşertmek istiyor. Pazar günü oynanacak olan bu kritik randevuya binlerce mor beyazlı taraftarın akın etmesi bekleniyor. Gebzespor camiasının büyük beklentiler içerisinde olduğu bu önemli sezonda, son sözü Gebzesporlu futbolcular söyleyecek. EROL KAPUSUZ ANTRENMANDA YER ALMADI Öte yandan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün çift kale maç yaparak Sultanbeyli Belediyespor maçının provasını yaptı. Gebzespor’da Teknik Direktör Erol Kapusuz özel işleri sebebiyle antrenmanda takımıyla birlikte yer almadı. Yardımcı Antrenör Hasan Yiğit döneminde yapılan antrenman saat 13.30’da başladı. Mor beyazlılarda Aksel ve Kaan sakatlıkları sebebiyle antrenmanda yer almazken, önceki gün yapılan antrenmanda topuğunun üstüne düşerek sakatlanan Ahmet, özel program dâhilinde yürüyüş yaptı. Ahmet’in son durumu bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor ligin kırılma maçlarından bir tanesi olan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasına kilitlendi. Bu kritik 90 dakika öncesi dün çift kale maç yapan Mor Menekşeler adeta galibiyet yemini etti.

Elmasbahçelerspor mağlubiyetinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan Gebzespor, Sultanbeyli Belediyespor maçını bekliyor. Geçen hafta sergilenen kötü futbolu unutturmak adına sadece galibiyeti düşünen mor beyazlı futbolcular, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Olası bir galibiyet halinde 3 puandan çok daha fazlasını kazanacak olan Mor Menekşeler, yeni bir hava yakalayarak umutları yeşertmek istiyor. Pazar günü oynanacak olan bu kritik randevuya binlerce mor beyazlı taraftarın akın etmesi bekleniyor. Gebzespor camiasının büyük beklentiler içerisinde olduğu bu önemli sezonda, son sözü Gebzesporlu futbolcular söyleyecek.

EROL KAPUSUZ ANTRENMANDA YER ALMADI

Öte yandan Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün çift kale maç yaparak Sultanbeyli Belediyespor maçının provasını yaptı. Gebzespor’da Teknik Direktör Erol Kapusuz özel işleri sebebiyle antrenmanda takımıyla birlikte yer almadı. Yardımcı Antrenör Hasan Yiğit döneminde yapılan antrenman saat 13.30’da başladı. Mor beyazlılarda Aksel ve Kaan sakatlıkları sebebiyle antrenmanda yer almazken, önceki gün yapılan antrenmanda topuğunun üstüne düşerek sakatlanan Ahmet, özel program dâhilinde yürüyüş yaptı. Ahmet’in son durumu bugün yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.