TANRI VE PARAYI KULLANAN BİR GÜÇLE SAVAŞTIĞIMIZIN FARKINDA MIYIZ?

Darıca 30.01.2015 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

TANRI VE PARAYI KULLANAN BİR GÜÇLE SAVAŞTIĞIMIZIN FARKINDA MIYIZ?

Bugün küresel güçlerin başındaki isim olarak bilinen ROTHSCHILDLER, yüzlerce yıldır manevi güç olarak tanrıyı ve maddi güç olarak da parayı kullanıyor.

Uydurdukları yalanlarda kullandıkları silahlar; 1- TANRI 2- PARA İkisini de yalnızca kendi çıkarları için kullanıyorlar. Bu uğurda I. ve II. Dünya savaşlarını çıkardılar, iktidarları ele geçirmek adına iç isyanlar ve darbeler yaptılar. Milyonlarca insan özgürlük, bağımsızlık gibi idealler için yalnızca birbirlerini öldürdüler. İnsanlar girdikleri her savaşı kaybettiler. Onlar ise her savaştan kazançlı çıktılar. Geleceği de insanların birbirlerini öldürmesi üzerine kuruyorlar. Ne kadar çok insan ölürse, o kadar çok para kazanıyorlar. Ve insanların akıllarını tanrı ile almayı da çok iyi biliyor. Kendilerini dünyanın sahibi olarak görüyor ve öyle idare ediyorlar. Bankacılık sistemi, hava yolları, deniz yolları, iletişim gibi uluslararası bütün sistemlerin kontrolleri bunların elinde. Onun içindir ki devletleri idare edenler- Türkiye’de olduğu gibi- bahsettiğim güçle karşı karşıya kalmak istemiyor. Çünkü sonucun kaos olduğunu biliyor ve görüyorlar. Zaten devleti idare etmenin en hissedilir yanı da bu gücü bilmek ve ona göre davranmaktır. Türkiye’de o çokça duyduğumuz derin devleti, gladyo veya paralel yapı denilen güçte, bahsettiğimiz o güçten ibarettir. Özetle söylemek istediğimiz; eğer TANRI ve PARA’yı kullanan faiz lobisini bir kez daha kazandırmak istiyorsak her zaman olduğu gibi öfke ile savaşırız. Eğer bugünkü savaşı kazanmak istiyorsak, savaş istemediğinizi haykırmalıyız. Unutmayalım gerçekte savaşacağınız kişi sayısı belki 100 kişi. Ama bu gerçeği görmediğimiz için, o 100 kişi milyonlarca insanları öldürerek yaşamlarını devam ettiriyorlar. Görmemiz gereken, Cemaat, PKK ve benzerleri değil, ROTHSCILDLERİN; ABD’nin iflası sonrasında çıkartacağı yeni bir dünya savaşı ile yeni bir dünya kurma projesi olmalıdır. Eğer 100 kişinin, yeni dünya projesinin piyonu olmak istiyorsanız, o Kürt, bu Türk, o Alevi, bu Müslüman diyerek savaşın kan akıtma konusunda geri adım atmayın. Bir defa olsun savaşı kazanmak istiyorsak, o da en büyük silahımız olan barışa sarılmak olmalı. Çünkü onların korktukları en büyük silah BARIŞTIR!... Uluslararası Yalnızca Barışa Tarafız Kültür ve Sanat Derneği olarak, Üst aklın kontrolünde ülkemizde ve dünya da artış gösteren terör olayları sebebiyle kamuoyuna sağduyu ve barışa davet ediyoruz...   ULUSLARARASI YALNIZCA BARIŞA TARAFIZ KÜLTÜR ve SANAT DERNEĞİ Yön Krl Adına                 Bşk. Vedat ÇALIK   HABER: SONGÜL ÖZTÜRK
Bugün küresel güçlerin başındaki isim olarak bilinen ROTHSCHILDLER, yüzlerce yıldır manevi güç olarak tanrıyı ve maddi güç olarak da parayı kullanıyor.

Uydurdukları yalanlarda kullandıkları silahlar;

1- TANRI
2- PARA

İkisini de yalnızca kendi çıkarları için kullanıyorlar. Bu uğurda I. ve II. Dünya savaşlarını çıkardılar, iktidarları ele geçirmek adına iç isyanlar ve darbeler yaptılar. Milyonlarca insan özgürlük, bağımsızlık gibi idealler için yalnızca birbirlerini öldürdüler. İnsanlar girdikleri her savaşı kaybettiler.

Onlar ise her savaştan kazançlı çıktılar.

Geleceği de insanların birbirlerini öldürmesi üzerine kuruyorlar. Ne kadar çok insan ölürse, o kadar çok para kazanıyorlar.

Ve insanların akıllarını tanrı ile almayı da çok iyi biliyor.

Kendilerini dünyanın sahibi olarak görüyor ve öyle idare ediyorlar.

Bankacılık sistemi, hava yolları, deniz yolları, iletişim gibi uluslararası bütün sistemlerin kontrolleri bunların elinde. Onun içindir ki devletleri idare edenler- Türkiye’de olduğu gibi- bahsettiğim güçle karşı karşıya kalmak istemiyor. Çünkü sonucun kaos olduğunu biliyor ve görüyorlar. Zaten devleti idare etmenin en hissedilir yanı da bu gücü bilmek ve ona göre davranmaktır.

Türkiye’de o çokça duyduğumuz derin devleti, gladyo veya paralel yapı denilen güçte, bahsettiğimiz o güçten ibarettir.

Özetle söylemek istediğimiz; eğer TANRI ve PARA’yı kullanan faiz lobisini bir kez daha kazandırmak istiyorsak her zaman olduğu gibi öfke ile savaşırız.

Eğer bugünkü savaşı kazanmak istiyorsak, savaş istemediğinizi haykırmalıyız.

Unutmayalım gerçekte savaşacağınız kişi sayısı belki 100 kişi. Ama bu gerçeği görmediğimiz için, o 100 kişi milyonlarca insanları öldürerek yaşamlarını devam ettiriyorlar. Görmemiz gereken, Cemaat, PKK ve benzerleri değil, ROTHSCILDLERİN; ABD’nin iflası sonrasında çıkartacağı yeni bir dünya savaşı ile yeni bir dünya kurma projesi olmalıdır.

Eğer 100 kişinin, yeni dünya projesinin piyonu olmak istiyorsanız, o Kürt, bu Türk, o Alevi, bu Müslüman diyerek savaşın kan akıtma konusunda geri adım atmayın.

Bir defa olsun savaşı kazanmak istiyorsak, o da en büyük silahımız olan barışa sarılmak olmalı. Çünkü onların korktukları en büyük silah BARIŞTIR!...

Uluslararası Yalnızca Barışa Tarafız Kültür ve Sanat Derneği olarak, Üst aklın kontrolünde ülkemizde ve dünya da artış gösteren terör olayları sebebiyle kamuoyuna sağduyu ve barışa davet ediyoruz...

 

ULUSLARARASI YALNIZCA BARIŞA TARAFIZ KÜLTÜR ve SANAT DERNEĞİ Yön Krl Adına
                Bşk. Vedat ÇALIK

 

HABER: SONGÜL ÖZTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.