19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Son konuşmasını yaptı

Çayırova 01.02.2015 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Son konuşmasını yaptı

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, "İl Başkanı olarak son konuşmamı Çayırova'da yapmış oluyorum."dedi.

Civelek,“2015 seçimlerine hazırlanmaya devam edeceğiz. 7 olan vekil sayımızı 8 yapacağız. Başkan adayımız en az benim kadar başarılı olacak düzeyde bir isim..  7 Şubat’ta güzel bir kongre yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarını dolaşıp kongre davetiyelerimizi dağıtmaya başladık."dedi GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ  Civelek,"Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zaman kurulduğunu, Osmanlı’yı, Selçuklu’yu biliyoruz. Hamd olsun 1000 yıllık tarihe sahip olduğumuzu biliyoruz. Fransa’ da İki tane terörist gitti Peygamber Efendimizin karikatürünü çizen 12 kişiyi öldürdü. Gerek El Kaide, ve diğerleri, laboratuvarlarda kurulmuştur. Bugün Fransa'da teröre lanet yürüyüşleri var. Bizler böyle Şehitlerimize sahip çıkma yürüyüşü yapamadık. Dünya da İslam’a karşı hareket var’’ ifadelerini kullandı.
Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, "İl Başkanı olarak son konuşmamı Çayırova'da yapmış oluyorum."dedi.

Civelek,“2015 seçimlerine hazırlanmaya devam edeceğiz. 7 olan vekil sayımızı 8 yapacağız. Başkan adayımız en az benim kadar başarılı olacak düzeyde bir isim..  7 Şubat’ta güzel bir kongre yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarını dolaşıp kongre davetiyelerimizi dağıtmaya başladık."dedi

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

 Civelek,"Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zaman kurulduğunu, Osmanlı’yı, Selçuklu’yu biliyoruz. Hamd olsun 1000 yıllık tarihe sahip olduğumuzu biliyoruz. Fransa’ da İki tane terörist gitti Peygamber Efendimizin karikatürünü çizen 12 kişiyi öldürdü. Gerek El Kaide, ve diğerleri, laboratuvarlarda kurulmuştur. Bugün Fransa'da teröre lanet yürüyüşleri var. Bizler böyle Şehitlerimize sahip çıkma yürüyüşü yapamadık. Dünya da İslam’a karşı hareket var’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.