Gemisini kurtaran KAPTAN

Spor 01.02.2015 - 21:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gemisini kurtaran KAPTAN

3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, dün ölüp ölüp dirildiği maçta sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor’u Kaptan Yusuf’un tek golüyle 1-0 devirerek zirvedeki yerini korudu.

İkinci yarının ilk maçında geçen hafta deplasmanda Burs Nilüferspor’u yenerek kritik bir galibiyet alan Darıca G.B, dün sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor’u 1-0 yenerek 2’de 2 yaptı. Maç içinde zaman zaman sıkıntılı dakikalar yaşayan sarı yeşilli temsilcimiz, harika bir mücadele örneği göstererek rakibini eli boş gönderdi. Mücadelenin ilk yarısında baskılı bir futbol oynamasına rağmen aradığı gole bir türlü ulaşamayan Darıca G.B’nin imdadına Kaptan Yusuf Atay yetişti. Karşılaşmanın 52’nci dakikasında güzel bir golle topu filelere gönderen Yusuf, takımına adeta hayat verdi. Tuzlaspor ve Z.Kömürspor’un da kazandığı haftada çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıran Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yürüyüşüne dolu dizgin devam ediyor. MAÇIN ARDINDAN ŞAMPİYON GİBİ SEVİNDİLER Bu sezon gösterdiği müthiş performansla harikalar yaratan lider Darıca Gençlerbirliği, zorluk derecesi bir hayli yüksek olan Niğde Belediyespor karşılaşmasından zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Maçın ardından tribünleri dolduran coşkulu sarı yeşilli taraftarlarla bütünleşen Darıca G.B futbolcuları adeta şampiyon gibi sevindi. Futbolcuları bağırlarına basan Çınaraltı Taraftar Grubu rakiplerine de ‘’Şampiyon Darıca G.B’’mesajı vermeyi ihmal etmediler. Bu kritik galibiyetin ardından puanını 40’a çıkaran Darıca G.B, şampiyonluk yolunda kritik bir 3 puanı daha cebine koymayı başardı. Sarı yeşilli temsilcimiz, ligin 20’nci haftasında Kızılcabölükspor’a konuk olacak.  
3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, dün ölüp ölüp dirildiği maçta sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor’u Kaptan Yusuf’un tek golüyle 1-0 devirerek zirvedeki yerini korudu.

İkinci yarının ilk maçında geçen hafta deplasmanda Burs Nilüferspor’u yenerek kritik bir galibiyet alan Darıca G.B, dün sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor’u 1-0 yenerek 2’de 2 yaptı. Maç içinde zaman zaman sıkıntılı dakikalar yaşayan sarı yeşilli temsilcimiz, harika bir mücadele örneği göstererek rakibini eli boş gönderdi. Mücadelenin ilk yarısında baskılı bir futbol oynamasına rağmen aradığı gole bir türlü ulaşamayan Darıca G.B’nin imdadına Kaptan Yusuf Atay yetişti. Karşılaşmanın 52’nci dakikasında güzel bir golle topu filelere gönderen Yusuf, takımına adeta hayat verdi. Tuzlaspor ve Z.Kömürspor’un da kazandığı haftada çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdıran Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yürüyüşüne dolu dizgin devam ediyor.

MAÇIN ARDINDAN ŞAMPİYON GİBİ SEVİNDİLER

Bu sezon gösterdiği müthiş performansla harikalar yaratan lider Darıca Gençlerbirliği, zorluk derecesi bir hayli yüksek olan Niğde Belediyespor karşılaşmasından zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Maçın ardından tribünleri dolduran coşkulu sarı yeşilli taraftarlarla bütünleşen Darıca G.B futbolcuları adeta şampiyon gibi sevindi. Futbolcuları bağırlarına basan Çınaraltı Taraftar Grubu rakiplerine de ‘’Şampiyon Darıca G.B’’mesajı vermeyi ihmal etmediler. Bu kritik galibiyetin ardından puanını 40’a çıkaran Darıca G.B, şampiyonluk yolunda kritik bir 3 puanı daha cebine koymayı başardı. Sarı yeşilli temsilcimiz, ligin 20’nci haftasında Kızılcabölükspor’a konuk olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.