19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Barışmak İçin Gitti Eşi Bu Hale Getirdi

04.02.2015 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Barışmak İçin Gitti Eşi Bu Hale Getirdi

M.Y.A. isimli vatandaş, tartıştığı eşiyle konuşmak için gittiği evde eşinden odunla dayak yedi.

Kayseri'de bir kadın, tartıştığı M.Y.A. isimli kocasını odunla döverek hastanelik etti. KONUŞMAYA GİTTİ İddiaya göre, M.Y.A. (38) isimli şahıs, tartıştığı eşi ile konuşmak için eşinin bulunduğu Kemeraltı Mahallesi'ndeki eve gitti. BİLİNCİNİ KAYBETTİ Burada eşi ile tekrar tartışan M.Y.A., eşi tarafından odunla darp edildi. Başına aldığı darbelerle bilincini kaybeden M.Y.A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından KayseriEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
M.Y.A. isimli vatandaş, tartıştığı eşiyle konuşmak için gittiği evde eşinden odunla dayak yedi.

Kayseri'de bir kadın, tartıştığı M.Y.A. isimli kocasını odunla döverek hastanelik etti.

KONUŞMAYA GİTTİ

İddiaya göre, M.Y.A. (38) isimli şahıs, tartıştığı eşi ile konuşmak için eşinin bulunduğu Kemeraltı Mahallesi'ndeki eve gitti.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Burada eşi ile tekrar tartışan M.Y.A., eşi tarafından odunla darp edildi. Başına aldığı darbelerle bilincini kaybeden M.Y.A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından KayseriEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.