MUHTARLAR AK PARTİ’DE

Dilovası 04.02.2015 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

MUHTARLAR AK PARTİ’DE

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut önceki gün Dilovası’nın 12 mahalle muhtarını ağırladı. Cumartesi günü yapılacak olan İl kongresi için çalışmalarını hızlandıran AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ilçede bulunan STK ve muhtarları kongreye davet ediyor.

MUHTARLAR AK PARTİ’DE Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın daveti üzerine Dilovası Belediyesi’ne gelen muhtarlar Başkan Toltar ile burada bir süre görüştükten sonra hep birlikte AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’na geçtiler. İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı İhsan Şanlı ve İlçe Yönetim kurulu üyesi Dilaver Güngör tarafından karşılanan Başkan Toltar ve muhtarlar toplantı salonuna geçerek burada bir süre sohbet ettiler. BİRAZ SABIR Dilovası’nın geleceği için birlikte hareket edilmesi konusunda fikir beyan eden muhtarlar, sorunların çözümü noktasında iktidar partisi olarak AK Parti’den destek istediklerini ifade ettiler. Muhtarların görüşleri sonrası konuşan AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Muhtarlarımızın sorunların odak noktasında olduklarını biliyoruz. Onun için muhtarlarımızı önemsiyoruz. Onların görüş ve düşüncelerini almak, sorunlarına çözüm bulmak hem bizim hem de belediye başkanımızın önceliğidir. Tabii yerel seçimlerin üzerinde henüz 10 ay gibi bir süre geçti. Sizlerde belediye başkanımızda görevlerinizde yeni seçilen kişiler olarak biraz sabır edeceksiniz. Belediye Başkanımız Ali Toltar’ın ilçemiz için yaptığı çabayı görmezden gelmeyin. Günün neredeyse 24 saatini ilçemize ne yapabilirizin hesabını yaparak geçiriyor. Başkanımıza destek vereceğiz ve hep birlikte göreceğiz ki kısa sürede güzel projeler hayata geçecektir.” dedi. MUHTARLARI DAVET ETTİ Konuşmaların ardından mahalle muhtarlarını Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Kocaeli 5. Olağan İl kongresine davet eden Başkan Akbulut, Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ilk defa katılacağı kongrede muhtarları da aralarında görmekten mutluluk duyacağını ifade ederek davet çiçeklerini tek tek takdim etti.
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut önceki gün Dilovası’nın 12 mahalle muhtarını ağırladı. Cumartesi günü yapılacak olan İl kongresi için çalışmalarını hızlandıran AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ilçede bulunan STK ve muhtarları kongreye davet ediyor.

MUHTARLAR AK PARTİ’DE

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın daveti üzerine Dilovası Belediyesi’ne gelen muhtarlar Başkan Toltar ile burada bir süre görüştükten sonra hep birlikte AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’na geçtiler. İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı İhsan Şanlı ve İlçe Yönetim kurulu üyesi Dilaver Güngör tarafından karşılanan Başkan Toltar ve muhtarlar toplantı salonuna geçerek burada bir süre sohbet ettiler.

BİRAZ SABIR

Dilovası’nın geleceği için birlikte hareket edilmesi konusunda fikir beyan eden muhtarlar, sorunların çözümü noktasında iktidar partisi olarak AK Parti’den destek istediklerini ifade ettiler. Muhtarların görüşleri sonrası konuşan AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Muhtarlarımızın sorunların odak noktasında olduklarını biliyoruz. Onun için muhtarlarımızı önemsiyoruz. Onların görüş ve düşüncelerini almak, sorunlarına çözüm bulmak hem bizim hem de belediye başkanımızın önceliğidir. Tabii yerel seçimlerin üzerinde henüz 10 ay gibi bir süre geçti. Sizlerde belediye başkanımızda görevlerinizde yeni seçilen kişiler olarak biraz sabır edeceksiniz. Belediye Başkanımız Ali Toltar’ın ilçemiz için yaptığı çabayı görmezden gelmeyin. Günün neredeyse 24 saatini ilçemize ne yapabilirizin hesabını yaparak geçiriyor. Başkanımıza destek vereceğiz ve hep birlikte göreceğiz ki kısa sürede güzel projeler hayata geçecektir.” dedi.

MUHTARLARI DAVET ETTİ

Konuşmaların ardından mahalle muhtarlarını Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti Kocaeli 5. Olağan İl kongresine davet eden Başkan Akbulut, Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ilk defa katılacağı kongrede muhtarları da aralarında görmekten mutluluk duyacağını ifade ederek davet çiçeklerini tek tek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.