Mahmut Civelek Gitti!

Gebze 05.02.2015 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Mahmut Civelek Gitti!

Mahmut Civelek Gitti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut CİVELEK, TÜMSİAD Gebze Şubesi’ni ziyarete gitti. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mahmut CİVELEK ile birlikte parti İl yönetimi, Gebze AK Parti İlçe Başkanı Hasan SOBA ile birlikte parti İlçe yönetimi ve AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Buket TATOĞLU’nu TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar KORKMAZ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Ziyarette İl Başkanı Mahmut CİVELEK, 7 Şubat Cumartesi günü Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU’nun da katılacağı  AK Parti Kocaeli 5.Olağan Kongresine TÜMSİAD Gebze Şubesi yönetimini davet ettiklerini belirtti. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin dile getirildiği ziyarette, Başkan KORKMAZ ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi.    
Mahmut Civelek Gitti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut CİVELEK, TÜMSİAD Gebze Şubesi’ni ziyarete gitti.

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mahmut CİVELEK ile birlikte parti İl yönetimi, Gebze AK Parti İlçe Başkanı Hasan SOBA ile birlikte parti İlçe yönetimi ve AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Buket TATOĞLU’nu TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar KORKMAZ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Ziyarette İl Başkanı Mahmut CİVELEK, 7 Şubat Cumartesi günü Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU’nun da katılacağı  AK Parti Kocaeli 5.Olağan Kongresine TÜMSİAD Gebze Şubesi yönetimini davet ettiklerini belirtti. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin dile getirildiği ziyarette, Başkan KORKMAZ ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.