Tek düşünce 3 puan

Spor 06.02.2015 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tek düşünce 3 puan

Gebzespor, ligin 17’nci haftasında Pazar günü deplasmanda İnegöl Gençlergücü karşısında adeta var olma maçına çıkacak. Mor beyazlı temsilcimizde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, aksi bir sonuç akıllara dahi getirilmiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcilerimizden Gebzespor, İnegöl Gençlergücü karşılaşmasının çalışmalarını bugün tamamlıyor. Ligde oynadığı son iki maçtan puansız ayrılan Mor Menekşeler, Pazar günü yepyeni bir sayfa açmayı hedefliyor. İnegöl Gençlergücü karşısında kritik bir maça çıkacak olan Gebzespor, kazanarak özgüven tazelemeyi arzuluyor. Zirvenin sadece 5 puan uzağında olan mor beyazlılar, her puanın büyük öneme sahip olduğu zorlu haftalardan karlı çıkmak istiyor.   SAKAT VE CEZALILAR CAN SIKIYOR   Gebzespor’da İnegöl Gençlergücü karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu Teknik Direktör Erol Kapusuz’u düşündürüyor. Mor beyazlılarda geçen hafta kırmızı kart cezaları bulunan kaleci Mustafa ve Okan sakatlıkları süren Aksel ve Kaan forma giyemeyecekler. Yine Sultanbeyli Belediyespor maçında sakatlanan Vedat’ın durumunun ise bugün netleşmesi bekleniyor. Mor Menekşeler’de İnegöl Gençlergücü karşılaşmasında Ahmet, Ömer, Güney ve Ender’in ilk 11’de forma giymeleri bekleniyor. Kapusuz’un İnegöl karşısında kaleyi ise lisansı çıkartılan Kaleci Antrenörü Süleyman Küçük’e emanet edecek.
Gebzespor, ligin 17’nci haftasında Pazar günü deplasmanda İnegöl Gençlergücü karşısında adeta var olma maçına çıkacak. Mor beyazlı temsilcimizde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, aksi bir sonuç akıllara dahi getirilmiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcilerimizden Gebzespor, İnegöl Gençlergücü karşılaşmasının çalışmalarını bugün tamamlıyor. Ligde oynadığı son iki maçtan puansız ayrılan Mor Menekşeler, Pazar günü yepyeni bir sayfa açmayı hedefliyor. İnegöl Gençlergücü karşısında kritik bir maça çıkacak olan Gebzespor, kazanarak özgüven tazelemeyi arzuluyor. Zirvenin sadece 5 puan uzağında olan mor beyazlılar, her puanın büyük öneme sahip olduğu zorlu haftalardan karlı çıkmak istiyor.

 

SAKAT VE CEZALILAR CAN SIKIYOR

 

Gebzespor’da İnegöl Gençlergücü karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu Teknik Direktör Erol Kapusuz’u düşündürüyor. Mor beyazlılarda geçen hafta kırmızı kart cezaları bulunan kaleci Mustafa ve Okan sakatlıkları süren Aksel ve Kaan forma giyemeyecekler. Yine Sultanbeyli Belediyespor maçında sakatlanan Vedat’ın durumunun ise bugün netleşmesi bekleniyor. Mor Menekşeler’de İnegöl Gençlergücü karşılaşmasında Ahmet, Ömer, Güney ve Ender’in ilk 11’de forma giymeleri bekleniyor. Kapusuz’un İnegöl karşısında kaleyi ise lisansı çıkartılan Kaleci Antrenörü Süleyman Küçük’e emanet edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.