19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Esnafı Ondan Sorulur

Darıca 06.02.2015 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Esnafı Ondan Sorulur

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ‘la birlikte İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunup, esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöneticileir ve bazı meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde , esnafın sorunlarının çözümü noktasında her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyerek , bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ,Kocaeli’nin her noktasında belirli periyotlar halinde gerçekleştirdikleri  esnaf ziyaretlerinde , ülke ekonomisinin gelişmesiyle birlikte esnafın işlerinin de her geçen gün düzeldiğini gözlemlediklerini ifade ederek  vatandaşlarla değişik konularda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Karabacak ise görev yaptıkları süre boyunca toplumun değişik kesimlerinden farklı insan gruplarıyla bir araya gelerek ,vatandaşın kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarının altını çizerken ,belirli periyotlar halinde yaptıkları esnaf ziyaretlerinde de esnafın istek ve taleplerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında çalıştıklarını sözlerine ekledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ‘la birlikte İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunup, esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöneticileir ve bazı meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde , esnafın sorunlarının çözümü noktasında her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyerek , bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ,Kocaeli’nin her noktasında belirli periyotlar halinde gerçekleştirdikleri  esnaf ziyaretlerinde , ülke ekonomisinin gelişmesiyle birlikte esnafın işlerinin de her geçen gün düzeldiğini gözlemlediklerini ifade ederek  vatandaşlarla değişik konularda görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Karabacak ise görev yaptıkları süre boyunca toplumun değişik kesimlerinden farklı insan gruplarıyla bir araya gelerek ,vatandaşın kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarının altını çizerken ,belirli periyotlar halinde yaptıkları esnaf ziyaretlerinde de esnafın istek ve taleplerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.