19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Lezzet Peynircilik Gebze'de

Çayırova 09.02.2015 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Lezzet Peynircilik Gebze'de

Lezzet Peynircilik Osmangazi Aşıroğlu Caddes ve Çayırova Fatih Caddesi’ndeki şubelerinin ardından Aksesapağı İbrahimağa caddesi’nde 3. Şubesini hizmete soktu.

Sahipliğini hakan Köksaldı ve Hüseyin Buğaz’ın yaptığı Lezzet peynircilik zincirlerinin bir yenisi Darıca ve Çayırova’dan sonra Gebze’de hizmete soktu. Kahvaltılık çeşitleri ile Darıca ve Çayırova’da müşterilerinin uğrak yeri olan Lezzet Peynircilik geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen açılış töreni sonrası ürünlerini Gebze halkına da sunmaya başladı.İbrahimaga Cad. No 119 Akse Sapağı Gebze’de hizmete girmenin  sevincini yaşayan işletme sahipleri Köksaldı ve Buğaz, Halka kaliteyi ucuza   ayrı mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.Açılışa özel fiyatların ve kampanyaların sunulduğu Lezzet Peynircilik’te bu sürprizler halen devam ediyor.  AMACIMIZ SAĞLIKLI, KALİTELİ VE UYGUN FİYAT ÜRÜNLERİNİ HALKLA BULUŞTURMAKTIR Köksaldı yeni şubelerinin açılışına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde müşterilerimizin sağlığını korumak ve ürünlerimizin standartlarını en yüksek seviyede oluşturmak firmamızın en temel ilkesi olmuştur. Bunun için; tüm çalışanlarımızın katılımı ile müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, ürünlerimizi halkımızla buluşturmaya ve onların ayaklarına kadar gelme çalışmalarımız sürüyor. Genel hijyen kurallarını en üst seviyede uygulamak, gıda güvenliğini sağlamak ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda, uygun sürelerde ekonomik çözümleri, ürün ve hizmet kalitesinden taviz vermeden sunarak, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli artırmak, ürün ve hizmetlerimizin kalitesini tesadüflere bırakmadan, sürekli kontrol ederek , tercih edilen ve örnek gösterilen bir kuruluş olmak en büyük hedefimizdir. Bu hedefte şube ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Çayırova ve Darıca’dan sonra Gebzeli vatandaşlarımızında daha ilk günden sonra ilgisi mevcuttur. Bu ilgi için halkımıza teşekkür ederiz. “dedi.    
Lezzet Peynircilik Osmangazi Aşıroğlu Caddes ve Çayırova Fatih Caddesi’ndeki şubelerinin ardından Aksesapağı İbrahimağa caddesi’nde 3. Şubesini hizmete soktu.

Sahipliğini hakan Köksaldı ve Hüseyin Buğaz’ın yaptığı Lezzet peynircilik zincirlerinin bir yenisi Darıca ve Çayırova’dan sonra Gebze’de hizmete soktu. Kahvaltılık çeşitleri ile Darıca ve Çayırova’da müşterilerinin uğrak yeri olan Lezzet Peynircilik geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen açılış töreni sonrası ürünlerini Gebze halkına da sunmaya başladı.İbrahimaga Cad. No 119 Akse Sapağı Gebze’de hizmete girmenin  sevincini yaşayan işletme sahipleri Köksaldı ve Buğaz, Halka kaliteyi ucuza   ayrı mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.Açılışa özel fiyatların ve kampanyaların sunulduğu Lezzet Peynircilik’te bu sürprizler halen devam ediyor. 

AMACIMIZ SAĞLIKLI, KALİTELİ VE UYGUN FİYAT ÜRÜNLERİNİ HALKLA BULUŞTURMAKTIR

Köksaldı yeni şubelerinin açılışına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde müşterilerimizin sağlığını korumak ve ürünlerimizin standartlarını en yüksek seviyede oluşturmak firmamızın en temel ilkesi olmuştur. Bunun için; tüm çalışanlarımızın katılımı ile müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, ürünlerimizi halkımızla buluşturmaya ve onların ayaklarına kadar gelme çalışmalarımız sürüyor. Genel hijyen kurallarını en üst seviyede uygulamak, gıda güvenliğini sağlamak ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda, uygun sürelerde ekonomik çözümleri, ürün ve hizmet kalitesinden taviz vermeden sunarak, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli artırmak, ürün ve hizmetlerimizin kalitesini tesadüflere bırakmadan, sürekli kontrol ederek , tercih edilen ve örnek gösterilen bir kuruluş olmak en büyük hedefimizdir. Bu hedefte şube ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Çayırova ve Darıca’dan sonra Gebzeli vatandaşlarımızında daha ilk günden sonra ilgisi mevcuttur. Bu ilgi için halkımıza teşekkür ederiz. “dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.