8 İLDE OKULLAR TATİL

09.02.2015 - 21:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

8 İLDE OKULLAR TATİL

Türkiye'nin kara kışa teslim olan birçok kentinde okullar tatil edildi. İşte okulların tatil olduğu iller;

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili oldu Muş merkez ve tüm ilçelerde yarın okullar tatil edildi. KARS'TA OKULLAR YARIN DA TATİL Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Kars merkezde, ilçelerinde ve köylerinde okullar tatil edildi. BİTLİS'TE EĞİTİME KAR ENGELİ Yoğun kar yağışının devam ettiği Bitlis'te valilik tatil kararı aldı. Bitlis Valiliği, Bitlis merkez ile merkeze bağlı köylerde yarın için ilk, orta ve liselerin tatil edildiğini bildirdi. Bitlis kent merkezindeki kar kalınlığı ise yaklışık 30 santimetreyi buldu. ERZURUM'DA 10 ŞUBAT'A KADAR TATİL Erzurum'un Yakutiye, Palandöken, Aziziye, Kars merkez ve Arpaçay, Ağrı'nın Eleşkirt, Erzincan'ın Tercan ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim okulları ve liseler bugün yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Kamuda çalışan engelli ve hamilelere de kar tatili izni verildi. Okullarda eğitim- öğretime 10 Şubat sabahı yeniden başlanacak. ERZİNCAN VE AĞRI Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Ağrı'nın Eleşkirt, Erzincan'ın Tercan ilçelerinde okullar tatil edildi. BİNGÖL KARLIOVA'DA ÖĞRENCİLERE 2 GÜN KAR TATİLİ Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle, bugün ve yarın olmak üzere ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki okullar 2 gün tatil edildi. Kar kalınlığının bir metreyi geçtiği Karlıova'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ve bağlı köylerde okulların 2 gün tatil edildiğini duyurdu. ARDAHAN GÖLE'DE OKULLARA KAR TATİLİ Ardahan'da gün boyu etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Göle ilçesinde okullar, yarın için 1 günlüğüne tatil edildi. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de bir gün süre ile idari izinli sayılacak.
Türkiye'nin kara kışa teslim olan birçok kentinde okullar tatil edildi. İşte okulların tatil olduğu iller;

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili oldu Muş merkez ve tüm ilçelerde yarın okullar tatil edildi.

KARS'TA OKULLAR YARIN DA TATİL

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Kars merkezde, ilçelerinde ve köylerinde okullar tatil edildi.

BİTLİS'TE EĞİTİME KAR ENGELİ

Yoğun kar yağışının devam ettiği Bitlis'te valilik tatil kararı aldı. Bitlis Valiliği, Bitlis merkez ile merkeze bağlı köylerde yarın için ilk, orta ve liselerin tatil edildiğini bildirdi. Bitlis kent merkezindeki kar kalınlığı ise yaklışık 30 santimetreyi buldu.

ERZURUM'DA 10 ŞUBAT'A KADAR TATİL

Erzurum'un Yakutiye, Palandöken, Aziziye, Kars merkez ve Arpaçay, Ağrı'nın Eleşkirt, Erzincan'ın Tercan ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim okulları ve liseler bugün yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Kamuda çalışan engelli ve hamilelere de kar tatili izni verildi. Okullarda eğitim- öğretime 10 Şubat sabahı yeniden başlanacak.

ERZİNCAN VE AĞRI

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Ağrı'nın Eleşkirt, Erzincan'ın Tercan ilçelerinde okullar tatil edildi.

BİNGÖL KARLIOVA'DA ÖĞRENCİLERE 2 GÜN KAR TATİLİ

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle, bugün ve yarın olmak üzere ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki okullar 2 gün tatil edildi. Kar kalınlığının bir metreyi geçtiği Karlıova'da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ve bağlı köylerde okulların 2 gün tatil edildiğini duyurdu.

ARDAHAN GÖLE'DE OKULLARA KAR TATİLİ

Ardahan'da gün boyu etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Göle ilçesinde okullar, yarın için 1 günlüğüne tatil edildi. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de bir gün süre ile idari izinli sayılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.