‘Siz şampiyon yapacaksınız’

Spor 10.02.2015 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

‘Siz şampiyon yapacaksınız’

ÖZGÜR VURUR, MAÇ SONUNDA FUTBOLCULARINA BU SÖZLERLE SESLENDİ:

‘Siz şampiyon yapacaksınız’ Darıca G.B, önceki gün deplasmanda karşılaştığı Kızılcabölükspor’la uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere kalırken, sarı yeşilli futbolcular maç sonunda büyük bir üzüntü yaşadılar. Futbolcularının üzgün hallerini gören Teknik Direktör Özgür Vurur futbolcularına seslenerek, ‘’Asla pes etmek yok. Bu takımı siz lider yaptınız ve yine siz şampiyon yapacaksınız’’ dedi. Ligin ikinci yarısındaki ilk puanını önceki gün Denizli’de yaşayan Darıca G.B’de, son dakikalarda yenen golün üzüntüsü yaşanıyor. Maç boyunca çok iyi mücadele eden ve farkı arttırabilecek fırsatları yakalamasına rağmen değerlendiremeyen sarı yeşilliler, bu kez son dakikada golü kendi kalesinde gördü. Bu sezon özellikle maçların son ve uzatma dakikalarında attığı gollerle 11 puan toplayan Darıca G.B, bu kez uzatma dakikalarında puan kaybetti. Maçın ardından soyunma odasında futbolcularının üzgün olduğunu gören Teknik Direktör Özgür Vurur, etkileyici bir motivasyon konuşması yaparak bir anlamda şampiyonluk fitilini ateşledi. DENİZLİ’DE KENETLENDİLER Kendinden emin ve dik bir şekilde futbolcularına seslenen Vurur, ‘’Sakın pes etmeyin. Unutmayın bu takımı siz lider yaptınız ve sezon sonunda da siz şampiyon olacaksınız. Hala zirvenin ortağıyız ve önümüzdeki çok kritik maçlar var. Yarın(dün) dinlenin ve ardından Çatalca maçına konsantre olun. Siz, şampiyonluğu hakeden bir takımsınız ve bunu hep beraber başaracağız’’ dedi. Vurur’un bu konuşmalarından bir hayli etkilendikleri öğrenilen sarı yeşilli futbolcular, Denizli’de kenetlenerek birbirlerine şampiyon olacaklarına dair söz verdiler.
ÖZGÜR VURUR, MAÇ SONUNDA FUTBOLCULARINA BU SÖZLERLE SESLENDİ:

‘Siz şampiyon yapacaksınız’

Darıca G.B, önceki gün deplasmanda karşılaştığı Kızılcabölükspor’la uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere kalırken, sarı yeşilli futbolcular maç sonunda büyük bir üzüntü yaşadılar. Futbolcularının üzgün hallerini gören Teknik Direktör Özgür Vurur futbolcularına seslenerek, ‘’Asla pes etmek yok. Bu takımı siz lider yaptınız ve yine siz şampiyon yapacaksınız’’ dedi.

Ligin ikinci yarısındaki ilk puanını önceki gün Denizli’de yaşayan Darıca G.B’de, son dakikalarda yenen golün üzüntüsü yaşanıyor. Maç boyunca çok iyi mücadele eden ve farkı arttırabilecek fırsatları yakalamasına rağmen değerlendiremeyen sarı yeşilliler, bu kez son dakikada golü kendi kalesinde gördü. Bu sezon özellikle maçların son ve uzatma dakikalarında attığı gollerle 11 puan toplayan Darıca G.B, bu kez uzatma dakikalarında puan kaybetti. Maçın ardından soyunma odasında futbolcularının üzgün olduğunu gören Teknik Direktör Özgür Vurur, etkileyici bir motivasyon konuşması yaparak bir anlamda şampiyonluk fitilini ateşledi.

DENİZLİ’DE KENETLENDİLER

Kendinden emin ve dik bir şekilde futbolcularına seslenen Vurur, ‘’Sakın pes etmeyin. Unutmayın bu takımı siz lider yaptınız ve sezon sonunda da siz şampiyon olacaksınız. Hala zirvenin ortağıyız ve önümüzdeki çok kritik maçlar var. Yarın(dün) dinlenin ve ardından Çatalca maçına konsantre olun. Siz, şampiyonluğu hakeden bir takımsınız ve bunu hep beraber başaracağız’’ dedi. Vurur’un bu konuşmalarından bir hayli etkilendikleri öğrenilen sarı yeşilli futbolcular, Denizli’de kenetlenerek birbirlerine şampiyon olacaklarına dair söz verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.