Çayırova Müftülüğünden En Faydalı Seminer

11.02.2015 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova Müftülüğünden En Faydalı Seminer

Kur’an kurslarında yaş sınırının kaldırılmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı okul öncesi çocuklar için 4-6 yaş arası Kur’an kursları açmaya başladı.

Çayırova Müftülüğü 4-6 yaş arası çocuklar için Çayırova’da bazı mahallelerinde 4-6 yaş grubu çocuklar için Okul öncesi Kur’an kursları açmak için çalışmalara başladı. KUR’AN KURSLARI AÇILMASI ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMETTİR Şuan da Çayırova’da bulunan Çarşı Camii’nin altında 4-6 yaş grubuna yönelik Fidanlar Kur’an kursu bulunuyor. Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu Kur’an kursları için şunları dile getirdi. ‘’ Denebilir ki Diyanet İşleri Başkanlığının en güzel hizmetlerinden biri hatta en önemlisi 4-6 yaş grubu çocuklara kreş niteliğinde sıbyan Kur’an kursları açılması çok önemli bir hizmettir. Her türlü takdirin üzerindedir. ‘’ SEMİNER VERİLECEK 4-6 yaş grubu için açılacak Kur’an Kurslarında görev alacak hocalar çocuk eğitimi konusunda yetiştirilmek için İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü olarak Fevzi Çakmak Kur’an kursunda toplamda 296 saat sürecek olan seminer düzenlendi. Hocalar 4-6 yaş grubu çocukların eğitimi konusunda bilgi akmak üzere düzenlenen seminere katılacak. Seminer 28 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek. Semineri Çayırova’da görev yapan öğretmenlerden Merve Coşkun ve Elif Aslantürk tarafından verilecek. 
Kur’an kurslarında yaş sınırının kaldırılmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı okul öncesi çocuklar için 4-6 yaş arası Kur’an kursları açmaya başladı.

Çayırova Müftülüğü 4-6 yaş arası çocuklar için Çayırova’da bazı mahallelerinde 4-6 yaş grubu çocuklar için Okul öncesi Kur’an kursları açmak için çalışmalara başladı.

KUR’AN KURSLARI AÇILMASI ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMETTİR

Şuan da Çayırova’da bulunan Çarşı Camii’nin altında 4-6 yaş grubuna yönelik Fidanlar Kur’an kursu bulunuyor. Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu Kur’an kursları için şunları dile getirdi. ‘’ Denebilir ki Diyanet İşleri Başkanlığının en güzel hizmetlerinden biri hatta en önemlisi 4-6 yaş grubu çocuklara kreş niteliğinde sıbyan Kur’an kursları açılması çok önemli bir hizmettir. Her türlü takdirin üzerindedir. ‘’

SEMİNER VERİLECEK

4-6 yaş grubu için açılacak Kur’an Kurslarında görev alacak hocalar çocuk eğitimi konusunda yetiştirilmek için İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü olarak Fevzi Çakmak Kur’an kursunda toplamda 296 saat sürecek olan seminer düzenlendi. Hocalar 4-6 yaş grubu çocukların eğitimi konusunda bilgi akmak üzere düzenlenen seminere katılacak. Seminer 28 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek. Semineri Çayırova’da görev yapan öğretmenlerden Merve Coşkun ve Elif Aslantürk tarafından verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.