Kaflı nereye başkanlar oraya

Gebze 13.02.2015 - 20:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kaflı nereye başkanlar oraya

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Gebze eski İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kaflı’ya birlikte görev yaptığı ilçe başkanları da destek verdi.

Milletvekilliğini düşündüğü için Gebze İlçe kongresinde aday olmayan eski ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, resmi başvurusunu dün yaptı. İl başkanı Şemsettin Ceyhan ile bir araya gelen Kaflı, dosyasını kendisine takdim etti. Kaflı’yı başvurusunda ilçe başkanları da yalnız bırakmadı. Törene Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, eski ilçe başkanlarından Mehmet Ustaoğlu ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve il yöneticileri katıldı. ÇOK EMEK VERDİ Adaylık formunu kabul eden il başkanı Şemsettin Ceyhan, “kentin her değerine eşit mesafedeyiz. Cemalettin Kaflı kardeşimiz Gebze’de çok emek vermiş bir isim. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. 2011 yılında birlikte vekillik için aday olmuştuk ama kısmet olmadı” diye konuştu. HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN “Çıktık bir yola sonu hayrola” diyerek söze başlayan milletvekili aday adayı Cemalettin Kaflı ise, “Şemsettin Ceyhan ile birlikte milletvekili aday adayı olmuştuk, ama Allah bana ilçe başkanlığını ona da il başkanlığını nasip etti. Milletvekili aday adaylığım hayırlı ve uğur olsun” şeklinde konuştu.    
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Gebze eski İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kaflı’ya birlikte görev yaptığı ilçe başkanları da destek verdi.

Milletvekilliğini düşündüğü için Gebze İlçe kongresinde aday olmayan eski ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, resmi başvurusunu dün yaptı. İl başkanı Şemsettin Ceyhan ile bir araya gelen Kaflı, dosyasını kendisine takdim etti. Kaflı’yı başvurusunda ilçe başkanları da yalnız bırakmadı. Törene Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, eski ilçe başkanlarından Mehmet Ustaoğlu ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve il yöneticileri katıldı.

ÇOK EMEK VERDİ

Adaylık formunu kabul eden il başkanı Şemsettin Ceyhan, “kentin her değerine eşit mesafedeyiz. Cemalettin Kaflı kardeşimiz Gebze’de çok emek vermiş bir isim. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. 2011 yılında birlikte vekillik için aday olmuştuk ama kısmet olmadı” diye konuştu.

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

“Çıktık bir yola sonu hayrola” diyerek söze başlayan milletvekili aday adayı Cemalettin Kaflı ise, “Şemsettin Ceyhan ile birlikte milletvekili aday adayı olmuştuk, ama Allah bana ilçe başkanlığını ona da il başkanlığını nasip etti. Milletvekili aday adaylığım hayırlı ve uğur olsun” şeklinde konuştu.

Cemalettin Kaflı aday adaylığı başvurusunu yaptı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.