Eskiçarşı 15.yılını kutladı

Spor 16.02.2015 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Eskiçarşı 15.yılını kutladı

Gebzespor’un cefakâr taraftar grubu Eskiçarşı, geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 15’ncini yılını kutladı. Gebze Kent Meydanı Kültür Salonu’nda düzenlenen geceye taraftarların yanı sıra Gebzespor yönetimi ve futbolcular da katıldı.

Eskiçarşı’nın 15. Yıl gecesi günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başladı. Ardından Liman Grubu’ndan şarkılar ile Binay’dan şarkı ve türkülerle devam etti. Gecede Gebze protokolünden kimsenin yer almaması dikkat çekti. Bu durum karşısında ince göndermelerde bulunan Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Gebzespor’un sportif başarıyı yakaladığı takdirde zamanla herkesin bu tür organizasyonlara ve Gebzespor’la alakalı her faaliyette yer alacağına inandığını söyledi. Gebzespor yönetimi olarak tek düşüncelerinin Gebzespor’u şampiyon yapmak olduğunu yineleyen başkan Çakır, olumsuz durumlarda herkesin ön plana çıktığını söyleyerek sitemkar bir konuşma yaptı.  ÇAKIR: İNANIN VE SABREDİN Başarının yakalanmasında temel durumun ‘’İnanç’’ olduğu savunan Çakır, ‘’İnanmazsanız başaramazsınız. Biz inanıyoruz, Gebzespor bu sezon şampiyon olacak. Sizlerden tek isteğim var. Sadece sabredin ‘’ dedi. Öta yandan Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Gebzespor taraftarları için kurulacak olan derneğe 20 Bin TL bağışladığını açıkladı. Başkan daha önce ise derneğin 2 yıllık kirasını üsteleneceğini sözünü vermişti. YILDIRIM: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ Gebzespor Tribün Lideri Abdülkerim Yıldırım ise, Gebzespor taraftarları olarak kulübe yakışır bir taraftar profili çizdiklerini söyleyerek, Kulüp Başkanı İlker Çakır’a yaptığı fedakârlıklardan dolayı teşekkür etti. Yıldırım, ‘’Eskiçarşı olarak sosyal sorumluluk projelerini her zaman önemsedik ve gücümüzün yettiği kadar hayata geçirmeye çalıştık. Gebze gibi önemli bir kentte Gebzespor gerçeği göz ardı edilemez. Başkanımız İlker Çakır elini taşın altına koyarak önemli bir sorumluluk üstlendi. Biz başkanımıza inanıyoruz. Umarım sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız ‘’ dedi. KAPTAN’DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ İlker Çakır’ın Gebzespor Taraftarlar Derneği’nin açılmasında önemli bir desteği olduğunu kaydeden Yıldırım, ‘’Biz de bu geceden elde edilen gelirle, başkanımızın bize olan desteğine katkı sunmak istiyoruz’’ dedi. Geceye katılan Gebzesporlu futbolcular adına bir konuşma yapan takım kaptanı Kadir Deliömeroğlu, şampiyon olacaklarına dair söz verdi. Bu konuşmanın ardından Gebzesporlu taraftarlar müthiş tezahüratlarla salonu adeta inlettiler. Gecenin son bölümünde geceye katılanlara plaket takdimi yapıldı. Öte yandan Gebzesporlu tüm futbolcularının imzalarının bulunduğu bir Gebzespor forması için 15 Bin TL toplandı.    
Gebzespor’un cefakâr taraftar grubu Eskiçarşı, geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 15’ncini yılını kutladı. Gebze Kent Meydanı Kültür Salonu’nda düzenlenen geceye taraftarların yanı sıra Gebzespor yönetimi ve futbolcular da katıldı.

Eskiçarşı’nın 15. Yıl gecesi günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başladı. Ardından Liman Grubu’ndan şarkılar ile Binay’dan şarkı ve türkülerle devam etti. Gecede Gebze protokolünden kimsenin yer almaması dikkat çekti. Bu durum karşısında ince göndermelerde bulunan Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Gebzespor’un sportif başarıyı yakaladığı takdirde zamanla herkesin bu tür organizasyonlara ve Gebzespor’la alakalı her faaliyette yer alacağına inandığını söyledi. Gebzespor yönetimi olarak tek düşüncelerinin Gebzespor’u şampiyon yapmak olduğunu yineleyen başkan Çakır, olumsuz durumlarda herkesin ön plana çıktığını söyleyerek sitemkar bir konuşma yaptı. 

ÇAKIR: İNANIN VE SABREDİN

Başarının yakalanmasında temel durumun ‘’İnanç’’ olduğu savunan Çakır, ‘’İnanmazsanız başaramazsınız. Biz inanıyoruz, Gebzespor bu sezon şampiyon olacak. Sizlerden tek isteğim var. Sadece sabredin ‘’ dedi. Öta yandan Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır, Gebzespor taraftarları için kurulacak olan derneğe 20 Bin TL bağışladığını açıkladı. Başkan daha önce ise derneğin 2 yıllık kirasını üsteleneceğini sözünü vermişti.

YILDIRIM: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gebzespor Tribün Lideri Abdülkerim Yıldırım ise, Gebzespor taraftarları olarak kulübe yakışır bir taraftar profili çizdiklerini söyleyerek, Kulüp Başkanı İlker Çakır’a yaptığı fedakârlıklardan dolayı teşekkür etti. Yıldırım, ‘’Eskiçarşı olarak sosyal sorumluluk projelerini her zaman önemsedik ve gücümüzün yettiği kadar hayata geçirmeye çalıştık. Gebze gibi önemli bir kentte Gebzespor gerçeği göz ardı edilemez. Başkanımız İlker Çakır elini taşın altına koyarak önemli bir sorumluluk üstlendi. Biz başkanımıza inanıyoruz. Umarım sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız ‘’ dedi.

KAPTAN’DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

İlker Çakır’ın Gebzespor Taraftarlar Derneği’nin açılmasında önemli bir desteği olduğunu kaydeden Yıldırım, ‘’Biz de bu geceden elde edilen gelirle, başkanımızın bize olan desteğine katkı sunmak istiyoruz’’ dedi. Geceye katılan Gebzesporlu futbolcular adına bir konuşma yapan takım kaptanı Kadir Deliömeroğlu, şampiyon olacaklarına dair söz verdi. Bu konuşmanın ardından Gebzesporlu taraftarlar müthiş tezahüratlarla salonu adeta inlettiler. Gecenin son bölümünde geceye katılanlara plaket takdimi yapıldı. Öte yandan Gebzesporlu tüm futbolcularının imzalarının bulunduğu bir Gebzespor forması için 15 Bin TL toplandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.