Rekabetci Dünya Ekonomisi İçin Seminer

Gebze 17.02.2015 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Rekabetci Dünya Ekonomisi İçin Seminer

Gebze Genç Sanayicileri ve İşadamları Derneği Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğretim görevlisi Prof. Dr. İbrahim Kırcova tarafından üyelerine Rekabetci Dünya Ekonomisinde yer alabilmenin gereklikleri hakkında bir seminer düzenledi.

Seminerde Küresel ekonomide yer almanın önemine dikkat çeken Prof. Dr İbrahim Kırcova , Dünya ekonomisinde söz sahibi olan ülkemizdeki şirketlerin son derece az olduğundan bahsetti. Dünya ekonomisinde söz sahibi olabilmek için en önemli unsurların güvenirlilik olduğunu belirterek şirketler sermayesini satışını ve ihracatını devamlı yükselterek vasat olmaktan kurtulmalıdırlar dedi. Şirketlemizin bin an önce kurumsal yapıya bürünerek dünya genelinde büyük şirketler arasına girmelidir. Bunun içinde Yaratıcı fikirlerimizin olması , İngilizce seviyemizin yüksek olması ve çalışanlarında girişimcilere destek olması gerekliliğine değindi. Şirketlerimizin,; bilişim alanında internet alanında , yalın basit çözümlerle, tedarik lojistik olarak ve bu şartlarıda birbirine entegre ettiğinde rekabet gücünün yüksek olacağını söyledi. Şirketlerimizin en büyük değeri müşteridir; müşteri kaybetmeyerek yeni müşteriler bulmalıyız bunuda ürünümüzün arkasında olarak başarabiliriz dedi.Daha sonra Gençsiad üyeleri ile sohbet havasında geçen seminerde soru cevaplı şekilde devam edildi.      
Gebze Genç Sanayicileri ve İşadamları Derneği Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğretim görevlisi Prof. Dr. İbrahim Kırcova tarafından üyelerine Rekabetci Dünya Ekonomisinde yer alabilmenin gereklikleri hakkında bir seminer düzenledi.

Seminerde Küresel ekonomide yer almanın önemine dikkat çeken Prof. Dr İbrahim Kırcova , Dünya ekonomisinde söz sahibi olan ülkemizdeki şirketlerin son derece az olduğundan bahsetti.

Dünya ekonomisinde söz sahibi olabilmek için en önemli unsurların güvenirlilik olduğunu belirterek şirketler sermayesini satışını ve ihracatını devamlı yükselterek vasat olmaktan kurtulmalıdırlar dedi.

Şirketlemizin bin an önce kurumsal yapıya bürünerek dünya genelinde büyük şirketler arasına girmelidir. Bunun içinde Yaratıcı fikirlerimizin olması , İngilizce seviyemizin yüksek olması ve çalışanlarında girişimcilere destek olması gerekliliğine değindi.

Şirketlerimizin,; bilişim alanında internet alanında , yalın basit çözümlerle, tedarik lojistik olarak ve bu şartlarıda birbirine entegre ettiğinde rekabet gücünün yüksek olacağını söyledi.

Şirketlerimizin en büyük değeri müşteridir; müşteri kaybetmeyerek yeni müşteriler bulmalıyız bunuda ürünümüzün arkasında olarak başarabiliriz dedi.Daha sonra Gençsiad üyeleri ile sohbet havasında geçen seminerde soru cevaplı şekilde devam edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.