Tatil onlara yaradı

Darıca 18.02.2015 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Tatil onlara yaradı

Darıca, Dilovası, Gebze ve Çayırova'da aralıklarla süren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, çocuklar için eğlenceye dönüştü. Okulun tatil olması sonrası soluğu sokakta alan çocuklar, beyaz örtünün tadını çıkardı. Kentte 2 gündür aralıklarla süren kar yağışı Simav ilçe merkezinde kar kalınlığını 15 santimetreye ulaştırdı. Yüksek kesimlerde 35 santimetreyi bulan kar kalınlığı, başta ulaşım olmak üzere sıkıntılara da neden oldu. Buna rağmen çocuklar, karın keyfini sürdü. Kocaeli'de okulların tatil edilmesi sonrası kendilerini sokaklara atan çocuklar, kar topu oynadı. Kardan adam yapan ve kızakla kayan çocuklar, olumsuzluğa rağmen beyaz örtünün tadını çıkardı.

Darıca, Dilovası, Gebze ve Çayırova'da aralıklarla süren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, çocuklar için eğlenceye dönüştü. Okulun tatil olması sonrası soluğu sokakta alan çocuklar, beyaz örtünün tadını çıkardı.

Kentte 2 gündür aralıklarla süren kar yağışı Simav ilçe merkezinde kar kalınlığını 15 santimetreye ulaştırdı. Yüksek kesimlerde 35 santimetreyi bulan kar kalınlığı, başta ulaşım olmak üzere sıkıntılara da neden oldu. Buna rağmen çocuklar, karın keyfini sürdü. Kocaeli'de okulların tatil edilmesi sonrası kendilerini sokaklara atan çocuklar, kar topu oynadı. Kardan adam yapan ve kızakla kayan çocuklar, olumsuzluğa rağmen beyaz örtünün tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.