Cumhurbaşkanı Erdoğan Geliyor

Kocaeli 19.02.2015 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlara katılmak üzere 15 Mart Pazar günü Kocaeli'ye gelecek.

Son anda programda bir değişiklik olmaması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Mart günü İzmit’e gelerek, Sekapark alanı içinde yapımı tamamlanan Bilim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek. Bu arada, 8 Mart Pazar günü de Başbakan Ahmet Davutoğlu Kocaeli'ye gelerek, AK Parti İl Kadın Kolları kongresine katılacak. AK Parti İl Teşkilatı, Erdoğan ve Davutoğlu’nun yapacağı ziyaretlerle ilgili programlar için yoğun çalışma içine girdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlara katılmak üzere 15 Mart Pazar günü Kocaeli'ye gelecek.

Son anda programda bir değişiklik olmaması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Mart günü İzmit’e gelerek, Sekapark alanı içinde yapımı tamamlanan Bilim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Bu arada, 8 Mart Pazar günü de Başbakan Ahmet Davutoğlu Kocaeli'ye gelerek, AK Parti İl Kadın Kolları kongresine katılacak. AK Parti İl Teşkilatı, Erdoğan ve Davutoğlu’nun yapacağı ziyaretlerle ilgili programlar için yoğun çalışma içine girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.