Darıca Belediye Meclis Üyesi partisinden istifa etti

Darıca 19.02.2015 - 22:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Belediye Meclis Üyesi partisinden istifa etti

Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uzun partisinden istifa ettiği açıkladı.

MHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uzun partisinden istifa ettiği açıkladı. Ahmet Uzun yaptığı açıklamada, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mali İdareler ve yerel seçimlerinde Darıca meclis üyesi seçildiğim, uzun yıllardır mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nde istifa ediyorum. Halen görevine devam ettiğim Darıca meclis üyeliğine bağımsız meclis üyesi olarak devam edeceğimi bilginize sunarım istifamla ilgili olarak gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. Ahmet Uzun” diye belirtti.    
Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uzun partisinden istifa ettiği açıkladı.

MHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uzun partisinden istifa ettiği açıkladı.

Ahmet Uzun yaptığı açıklamada, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mali İdareler ve yerel seçimlerinde Darıca meclis üyesi seçildiğim, uzun yıllardır mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nde istifa ediyorum.

Halen görevine devam ettiğim Darıca meclis üyeliğine bağımsız meclis üyesi olarak devam edeceğimi bilginize sunarım istifamla ilgili olarak gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum. Ahmet Uzun” diye belirtti.

MHP Darıca’da şok istifa

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.