Darıca’dan çıkış yok!

Spor 22.02.2015 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca’dan çıkış yok!

3.lig 1.grupta çok formda bir sezon geçiren ve liderliği Tuzlaspor ile birlikte paylaşan Darıca G.B’de, bu önemli başarının en büyük anahtarı kuşkusuz Darıca G.B’nin iç sahada oynadığı maçlardan geçiyor. Bu sezon sahasında oynadığı 10 maçta da yenilmeyen sarı yeşilliler 24 puan toplayarak önemli bir başarı elde etti.

Darıca G.B takımı, taraftarlarının son haftalarda tribünlerde haykırarak söylediği ‘’Burası Darıca buradan çıkış yok’’ tezahüratının klişe bir söz olmadığını kanıtladı. Haftalarca puan farkıyla liderlik koltuğunda oturan, Kızılcabölükspor maçındaki beraberliğin ardından lider Tuzlaspor’la aynı puanda yer alan Darıca G.B, oldukça başarılı geçen sezonu iç saha maçlarına da taşıdı. Bu sezon Darıca İlçe Stadı’nda oynadığı 10 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen sarı yeşilli temsilcimiz, 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Rakip ağlara 13 gol bırakan Darıca G.B, kalesinde sadece 2 gol gördü. Rakiplerine sahayı adeta dar eden Darıca Gençlerbirliği’nde şimdiki hedef aynı tarifeyi Tuzlaspor’a karşı da uygulamak. YÖNETİM, FUTBOLCU VE TARAFTAR ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ İç saha maçlarında rakiplerine sahayı adeta dar eden Darıca Gençlerbirliği, taraftarının da desteğiyle rakip forvetlere gol şansı tanımıyor. Sarı yeşilli camia şampiyonluğa olan inancını arttırırken, Tuzlaspor maçında bu inancı kanıtlamak adına bu kritik maçtan 3 puan çıkaracaklarına yürekten inanıyorlar. Uzun yıllardır kulübe önemli katkıları olan Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve yeni kulüp Başkanı Özcal Dal’la birlikte kenetlenen Darıca G.B camiası, Darıcalılar’ın çok özledikleri şampiyonluk kupasını Darıca’ya yeniden getirmek adına var güçleriyle çalışıyorlar. Yönetimin fedakarlıklarını ve desteklerini yakından hisseden ve bu durumda bir hayli memnun olan sarı yeşilli futbolcular, şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini sahada gösterdikleri mücadeleci futbolla kanıtladılar.  
3.lig 1.grupta çok formda bir sezon geçiren ve liderliği Tuzlaspor ile birlikte paylaşan Darıca G.B’de, bu önemli başarının en büyük anahtarı kuşkusuz Darıca G.B’nin iç sahada oynadığı maçlardan geçiyor. Bu sezon sahasında oynadığı 10 maçta da yenilmeyen sarı yeşilliler 24 puan toplayarak önemli bir başarı elde etti.

Darıca G.B takımı, taraftarlarının son haftalarda tribünlerde haykırarak söylediği ‘’Burası Darıca buradan çıkış yok’’ tezahüratının klişe bir söz olmadığını kanıtladı. Haftalarca puan farkıyla liderlik koltuğunda oturan, Kızılcabölükspor maçındaki beraberliğin ardından lider Tuzlaspor’la aynı puanda yer alan Darıca G.B, oldukça başarılı geçen sezonu iç saha maçlarına da taşıdı. Bu sezon Darıca İlçe Stadı’nda oynadığı 10 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen sarı yeşilli temsilcimiz, 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Rakip ağlara 13 gol bırakan Darıca G.B, kalesinde sadece 2 gol gördü. Rakiplerine sahayı adeta dar eden Darıca Gençlerbirliği’nde şimdiki hedef aynı tarifeyi Tuzlaspor’a karşı da uygulamak.

YÖNETİM, FUTBOLCU VE TARAFTAR ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ

İç saha maçlarında rakiplerine sahayı adeta dar eden Darıca Gençlerbirliği, taraftarının da desteğiyle rakip forvetlere gol şansı tanımıyor. Sarı yeşilli camia şampiyonluğa olan inancını arttırırken, Tuzlaspor maçında bu inancı kanıtlamak adına bu kritik maçtan 3 puan çıkaracaklarına yürekten inanıyorlar. Uzun yıllardır kulübe önemli katkıları olan Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve yeni kulüp Başkanı Özcal Dal’la birlikte kenetlenen Darıca G.B camiası, Darıcalılar’ın çok özledikleri şampiyonluk kupasını Darıca’ya yeniden getirmek adına var güçleriyle çalışıyorlar. Yönetimin fedakarlıklarını ve desteklerini yakından hisseden ve bu durumda bir hayli memnun olan sarı yeşilli futbolcular, şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini sahada gösterdikleri mücadeleci futbolla kanıtladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.