Başı Çekiyoruz !

23.02.2015 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başı Çekiyoruz !

Son 20 gün içinde Türkiye’nin her yerinden cinayet, tecavüz, işkence haberleri geliyor. Özgecan Aslan cinayeti ile doruğa çıkan vahşet, ülke genelinde de toplumsal bir tepkiye neden oldu.

  1. 20 yaşında üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, bindiği minibüsün şoförü tarafından önce tecavüze direnince, hunharca öldürüldü. Bilekleri kesilen Özgecan’ın cansız bedeni yakılarak bir dereye atıldı. Jandarma olayın faillerini aynı gün yakaladı.       2. Kadıköy’de gazeteci Nuh Köklü, kartopu oynarken, camına isabet eden kartopuna sinirlenen bir esnafın bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Köklü’yü öldüren esnafın daha önce 2 ayrı suçtan sabıkası olduğu belirlendi. Köklü, ölmeden hemen önce ‘Lütfen bu bir rüya olsun’ dedi. Nuh Köklü Etimesgut’ta toprağa verildi. Köklü’nün annesi oğlunun tabutuna bir adet kartopu koydu.      3. Ege Üniversitesi’nde çıkan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sonucu Fırat Yılmaz Çakıroğlu isimli genç bıçaklanarak hayatını kaybetti.     4. Antalya'da Şahin K., evine gitmeyi reddeden 22 yaşındaki Hüsne Aslan'ı önce araç içinde darp etti, ardından saçlarından tutup araçla 20 metre sürükledi. Zanlı daha sonra araçtan ittiği genç kızın otomobille üzerinden geçti. Hastaneye kaldırılan genç kız yaşamını yitirdi.   5. Çengelköy mevkinde bir adam karısını parçalayarak çöp konteynerine attı. Kübra Kart’ın Pazartesi günü öldürüldüğü belirlenirken, kocasının Salı günü polise kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekipleri cinayeti kocasının işlediğini ortaya çıkarttı. Katil zanlısı koca emniyete götürüldü. Kübra Kart, memleketi Zonguldak Ereğli’de toprağa verildi.   6. Bingöl'de av tüfeğiyle arkadaşını öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan cinayet zanlısı M. A. S, 3 polisi de yaraladı.Güvenlik güçlerinin ikna çabalarına rağmen teslim olmayan saldırgan 28 saat sonra intihar etti.   7. Eskişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan üniversite öğrencisi Mehmet Dönmez (25), kaldırıldığı hastanede öldü.   8. Muğla’da yasak aşk yaşadığı genç sevgilisiyle plan yapan 47 yaşındaki Sevinç K., uzun süredir beraber yaşadığı Tahir D. ile (32) kocası Hasan Köroğlu’nu öldürdü.        9. Adana’da esnaflık yapan Hasan Gökçe, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis tüm araştırmalarına rağmen cinayetin sebebine dair henüz bir bulguya ulaşamadı.       10. Konya'da bir süre önce tanıştığı Aysel S.’nin evine giden İbrahim Dönmez, kadının 7 yıldır imam nikahıyla birlikte yaşadığı İbrahim M. İle aralarında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.      
Son 20 gün içinde Türkiye’nin her yerinden cinayet, tecavüz, işkence haberleri geliyor. Özgecan Aslan cinayeti ile doruğa çıkan vahşet, ülke genelinde de toplumsal bir tepkiye neden oldu.

Ülkece Cinnet Getirdiğimizin Kanıtı 10 Haber

 

1. 20 yaşında üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, bindiği minibüsün şoförü tarafından önce tecavüze direnince, hunharca öldürüldü. Bilekleri kesilen Özgecan’ın cansız bedeni yakılarak bir dereye atıldı. Jandarma olayın faillerini aynı gün yakaladı.

 

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

 

2. Kadıköy’de gazeteci Nuh Köklü, kartopu oynarken, camına isabet eden kartopuna sinirlenen bir esnafın bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Köklü’yü öldüren esnafın daha önce 2 ayrı suçtan sabıkası olduğu belirlendi. Köklü, ölmeden hemen önce ‘Lütfen bu bir rüya olsun’ dedi. Nuh Köklü Etimesgut’ta toprağa verildi. Köklü’nün annesi oğlunun tabutuna bir adet kartopu koydu. 

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

 

3. Ege Üniversitesi’nde çıkan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sonucu Fırat Yılmaz Çakıroğlu isimli genç bıçaklanarak hayatını kaybetti.

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

 

4. Antalya'da Şahin K., evine gitmeyi reddeden 22 yaşındaki Hüsne Aslan'ı önce araç içinde darp etti, ardından saçlarından tutup araçla 20 metre sürükledi. Zanlı daha sonra araçtan ittiği genç kızın otomobille üzerinden geçti. Hastaneye kaldırılan genç kız yaşamını yitirdi.

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

5. Çengelköy mevkinde bir adam karısını parçalayarak çöp konteynerine attı. Kübra Kart’ın Pazartesi günü öldürüldüğü belirlenirken, kocasının Salı günü polise kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekipleri cinayeti kocasının işlediğini ortaya çıkarttı. Katil zanlısı koca emniyete götürüldü. Kübra Kart, memleketi Zonguldak Ereğli’de toprağa verildi.

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

6. Bingöl'de av tüfeğiyle arkadaşını öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkan cinayet zanlısı M. A. S, 3 polisi de yaraladı.Güvenlik güçlerinin ikna çabalarına rağmen teslim olmayan saldırgan 28 saat sonra intihar etti.

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

7. Eskişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan üniversite öğrencisi Mehmet Dönmez (25), kaldırıldığı hastanede öldü.

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

8. Muğla’da yasak aşk yaşadığı genç sevgilisiyle plan yapan 47 yaşındaki Sevinç K., uzun süredir beraber yaşadığı Tahir D. ile (32) kocası Hasan Köroğlu’nu öldürdü. 

 

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

 

9. Adana’da esnaflık yapan Hasan Gökçe, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis tüm araştırmalarına rağmen cinayetin sebebine dair henüz bir bulguya ulaşamadı.

 

 

ÜLKECE CİNNET GETİRDİĞİMİZİN KANITI 10 HABER

 

10. Konya'da bir süre önce tanıştığı Aysel S.’nin evine giden İbrahim Dönmez, kadının 7 yıldır imam nikahıyla birlikte yaşadığı İbrahim M. İle aralarında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.