19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demirci organize etti Karaosmanoğlu geldi!

Çayırova 23.02.2015 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Demirci organize etti Karaosmanoğlu geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova ilçesi programında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde evinde istirahat eden vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, başkan Demirci tarafından düzenlenen program çerçevesinde ilçedeki temaslarını sürdürdü. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Yenimahalle’nin yaşlı çınarı Kibar Aydın’ı evinde ziyaret eden başkan Karaosmanoğlu, burada ev halkı ve Kibar Aydın ile sohbet etti. Çayırova’nın geçmişine dayalı tarihi hakkında Kibar Aydın ile sohbet eden başkanlar, Çayırova’yı bekleyen projeleri de yine hane halkıyla paylaştı. Çayırova’nın önemli isimlerinden Kibar Aydın’a gerçekleştirilen ziyaretin ardından yine Yenimahalle’de hasta ziyareti gerçekleştiren başkanlar Gültekin ailesinin evine misafir olarak, evinde istirahat eden Hafız Gültekin’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ında bulunduğu ziyaretler saha incelemeleri ile devam etti.Cumhuriyet ve Akse Mahallesi’nde bir dizi incelemeler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birlikte ilçedeki temaslarını sürdürdü.  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova ilçesi programında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde evinde istirahat eden vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, başkan Demirci tarafından düzenlenen program çerçevesinde ilçedeki temaslarını sürdürdü.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Yenimahalle’nin yaşlı çınarı Kibar Aydın’ı evinde ziyaret eden başkan Karaosmanoğlu, burada ev halkı ve Kibar Aydın ile sohbet etti. Çayırova’nın geçmişine dayalı tarihi hakkında Kibar Aydın ile sohbet eden başkanlar, Çayırova’yı bekleyen projeleri de yine hane halkıyla paylaştı.

Çayırova’nın önemli isimlerinden Kibar Aydın’a gerçekleştirilen ziyaretin ardından yine Yenimahalle’de hasta ziyareti gerçekleştiren başkanlar Gültekin ailesinin evine misafir olarak, evinde istirahat eden Hafız Gültekin’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ında bulunduğu ziyaretler saha incelemeleri ile devam etti.Cumhuriyet ve Akse Mahallesi’nde bir dizi incelemeler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birlikte ilçedeki temaslarını sürdürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.