Kocaelisporlu futbolcu ölüm döşeğinde

Spor 24.02.2015 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaelisporlu futbolcu ölüm döşeğinde

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden John Moshoeu, ülkesi Güney Afrika'da ölümün pençesinde.

Ülkemizde Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen Güney Afrikalı eski futbolcu John Moshoeu, ölümle savaşıyor! DOKTORLAR TEYAKKUZDA Afrika'dan gelen haberlere göre; 3 hafta önce hastaneye kaldırılan Moshoeu'nin durumunun kritik olduğu ifade edildi. Ziyaretçilere dahi gösterilmeyen 49 yaşındaki futbol adamının ölümle savaştığı ve doktorların sürekli teyakkuzda olduğu vurgulandı. 2 GÖREVLİ KAPIDA BEKLİYOR 2 adet özel güvenliğin Moshoeu'nin kapısında beklediğini yazan Afrika basını bu güvenliklerden aldıkları bilgiye göre, "Annesi ve eşi şu anda onunla birlikte. Başka bir bilgi alamadık" sözlerini satırlarına taşıdı. CAVCAV KEŞFETMİŞTİ İlhan Cavcav tarafından 1993 yılında Gençlerbirliği'ne transfer edilen Moshoeu gösterdiği performans ile önce Kocaelispor'a ardından da Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve 2000 yılında şampiyonluk yaşamıştı.
Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden John Moshoeu, ülkesi Güney Afrika'da ölümün pençesinde.

Ülkemizde Gençlerbirliği, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen Güney Afrikalı eski futbolcu John Moshoeu, ölümle savaşıyor!

DOKTORLAR TEYAKKUZDA

Afrika'dan gelen haberlere göre; 3 hafta önce hastaneye kaldırılan Moshoeu'nin durumunun kritik olduğu ifade edildi. Ziyaretçilere dahi gösterilmeyen 49 yaşındaki futbol adamının ölümle savaştığı ve doktorların sürekli teyakkuzda olduğu vurgulandı.

2 GÖREVLİ KAPIDA BEKLİYOR

2 adet özel güvenliğin Moshoeu'nin kapısında beklediğini yazan Afrika basını bu güvenliklerden aldıkları bilgiye göre, "Annesi ve eşi şu anda onunla birlikte. Başka bir bilgi alamadık" sözlerini satırlarına taşıdı.

CAVCAV KEŞFETMİŞTİ

İlhan Cavcav tarafından 1993 yılında Gençlerbirliği'ne transfer edilen Moshoeu gösterdiği performans ile önce Kocaelispor'a ardından da Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve 2000 yılında şampiyonluk yaşamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.