19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Makedonlar’a plakayı yazdık 4-1

Spor 26.02.2015 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Makedonlar’a plakayı yazdık 4-1

Türkiye U-18 takımı, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda konuk ettiği Makedonya U-18 takımını 4-1 yenerek iyi bir sınav verdi. Başarılı bir futbol ortaya koyan ay yıldızlılar, gelecek adına umut verdiler.

Gebze Alaettin Kurt Stadı bir milli sınavı daha başarıyla geçti. Türkiye-Makedonya U-18 takımlarının Gebze’deki hazırlık karşılaşmasını izleyen Gebzeli futbolseverler, unutamayacağı bir karşılaşma izledi. Ay yıldızlıların özel karşılaşmasını yaklaşık 800 kadar futbolsever tribünden takip etti. Karşılaşmayı; Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Ilcho Gjorgjioski, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, KASKF Başkanı Murat Aydın, eski hakem Mustafa Çulcu, eski futbolculardan Abdullah Ercan ve Emre Aşık ile TFF’den üst düzey yetkililer izledi. ENGELLİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE SAHAYA ÇIKTILAR Her iki takım da sahaya engelli çocuklarla birlikte çıktılar. Türk futbol tarihinin ve Galatasaray’ın unutulmaz futbolcularından Vedat İnceefenin çalıştırdığı Türkiye U-18 takımı Makedonya karşısında bir hayli etkili futbol ortaya koyarak alkış topladı. Karşılaşmanın 26’ncı dakikasında Muhammed Samed Karakoç, 29’da Cengiz Ünder, 34’de Alican Özfesli ile 3-0 öne geçirdik. 37’de konuk ekip penaltı kazandı. Petkovski Petar’ın penaltı vuruşunu kalecimiz Muhammed Şengezer kornere çeldi. Kornerden gelen topu Pekar gole çevirdi, farkı ikiye indirdi.  Maçın ilk yarısı millilerimizin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda 80’nci dakikada Fatih Aktay farkı yine üçe çıkartan golü kaydetti. Karşılaşma Milli takımımızın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. 
Türkiye U-18 takımı, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda konuk ettiği Makedonya U-18 takımını 4-1 yenerek iyi bir sınav verdi. Başarılı bir futbol ortaya koyan ay yıldızlılar, gelecek adına umut verdiler.

Gebze Alaettin Kurt Stadı bir milli sınavı daha başarıyla geçti. Türkiye-Makedonya U-18 takımlarının Gebze’deki hazırlık karşılaşmasını izleyen Gebzeli futbolseverler, unutamayacağı bir karşılaşma izledi. Ay yıldızlıların özel karşılaşmasını yaklaşık 800 kadar futbolsever tribünden takip etti. Karşılaşmayı; Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Ilcho Gjorgjioski, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Gebze Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, KASKF Başkanı Murat Aydın, eski hakem Mustafa Çulcu, eski futbolculardan Abdullah Ercan ve Emre Aşık ile TFF’den üst düzey yetkililer izledi.

ENGELLİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE SAHAYA ÇIKTILAR

Her iki takım da sahaya engelli çocuklarla birlikte çıktılar. Türk futbol tarihinin ve Galatasaray’ın unutulmaz futbolcularından Vedat İnceefenin çalıştırdığı Türkiye U-18 takımı Makedonya karşısında bir hayli etkili futbol ortaya koyarak alkış topladı. Karşılaşmanın 26’ncı dakikasında Muhammed Samed Karakoç, 29’da Cengiz Ünder, 34’de Alican Özfesli ile 3-0 öne geçirdik. 37’de konuk ekip penaltı kazandı. Petkovski Petar’ın penaltı vuruşunu kalecimiz Muhammed Şengezer kornere çeldi. Kornerden gelen topu Pekar gole çevirdi, farkı ikiye indirdi.  Maçın ilk yarısı millilerimizin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda 80’nci dakikada Fatih Aktay farkı yine üçe çıkartan golü kaydetti. Karşılaşma Milli takımımızın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.